Over Niek Stukje - Communicatieadviseur

Niek Stukje is sinds april 2011 in dienst bij DGBC en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en opmaak van communicatiemiddelen. Zij is sinds de eerste editie van de Dutch Green Building Week betrokken bij de organisatie hiervan en verzorgd hiervoor voornamelijk de communicatiemiddelen en de organisatie van de activiteiten van DGBC en de participanten. Daarnaast is Niek verantwoordelijk voor het beheer van de verschillende websites van DGBC en BREEAM-NL.

“Duurzaamheid is
hét middel om
een kwalitatieve
leefomgeving te
creëren, niet het
doel op zich.”

Voordat zij in dienst kwam bij DGBC heeft ze gewerkt als onderzoeker en docent op de faculteiten Bouwkunde en Technische Bestuurskunde van de Technische Universiteit Delft en als researcher en trainer op Nyenrode Business Universiteit.

Niek is in 2009 afgestudeerd aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Delft, met een specialisatie in Techniek in Duurzame Ontwikkeling (TiDO). Haar afstudeerscriptie “Land to Water, Water to Land’ ging over een klimaatadaptief ontwerp voor een woonwijk, met een focus op landschapsarchitectuur en watermanagement.


Contact:

Mail:
Tel:
088 - 55 80 100