ZJA B.V.

  • Ruimte (op aarde) is uiterst waardevol en eindig. We stellen steeds meer, steeds intensievere en complexere eisen aan het gebruik ervan. Architectuur is de inrichting en vormgeving van die ruimte.
  • In haar ontwerpen streeft ZJA naar het gecombineerde optimum van gebruikswaarde, belevingswaarde en toekomstwaarde voor mens, dier, plant en alle het andere wat deze planeet uniek maakt.
  • Zo’n visie resulteert in een integraal ontwerp van een ruimtelijke omgeving waarvan het gebouwde volume een logisch onderdeel is, en waarin gestreefd wordt naar een minimale impact in termen van ruimte, materiaal, energie en uitstoot.
  • Een ontwerp van ZJA is altijd een samenspel van functies en waardes, anticipeert op de toekomst en ontleent zijn kwaliteit aan de inventiviteit van de inzet van technologie, analytisch vermogen en interdisciplinaire samenwerking.
  • Dat kan alleen als het ontwerpproces gedragen wordt door gedreven en optimistische mensen, en berust op eigen onderzoek en nieuwsgierigheid naar het onbekende.

Met duurzaamheid als drijfveer willen we in onze projecten langetermijnwaarde creëren

Organisatie

Naam

ZJA B.V.

Type organisatie

Architect

Adres

Pedro de Medinalaan 7, Amsterdam

Thema's

Nieuws van ZJA B.V.

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: ZJA

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: ZJA