bbn adviseurs

Klimaatverandering is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Bij bbn nemen we onze verantwoordelijkheid voor deze uitdaging. Als organisatie zetten we concrete stappen met het verminderen van CO2 uitstoot. Het wagenpark is onze grootste CO2 ‘kostenpost’. In drie jaar naar een emissievrij wagenpark, dat is een van onze eigen duurzame doelen. Sinds januari 2020 is 50 procent van ons wagenpark volledig elektrisch.

Duurzaam bouwen is voor bbn geen doel op zich, maar een vanzelfsprekend middel om gebouwen en gebieden te maken die aansluiten bij de wensen van opdrachtgevers, nu en in de toekomst.

We helpen opdrachtgevers te ontdekken wat ze écht belangrijk vinden in het woud van mogelijkheden. In een workshop of masterclass gaan we in op thema’s als energiebesparing, circulariteit, gezond bouwen, hergebruik, restwaarden, communicatie en zichtbaarheid.

Welke duurzame ambities een opdrachtgever ook heeft, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat van een project aan de wensen voldoet.

Stadskantoor Venlo

De gemeente Venlo heeft grote duurzaamheidsambities gerealiseerd in het nieuwe stadskantoor. bbn adviseurs heeft de gemeente ondersteund bij het waarmaken ervan. Lees meer 

Hoofdkantoor Triodos Bank

Triodos Bank heeft met BREEAM Outstanding voor het nieuwe hoofdkantoor het hoogst haalbare duurzaamheidslabel behaald. bbn adviseurs was vanaf het Programma van Eisen tot en met de uitvoeringsfase betrokken bij dit project Lees meer 

Geef je duurzame plannen de ruimte

Organisatie

Naam

bbn adviseurs

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Onderwijs, Retail, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

De Molen 100, Houten

Thema's

Nieuws van bbn adviseurs

Modulair bouwen

Circulaire restwaarde flexwoningen: duurzame oplossing voor acuut probleem

Nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

Welkom aan 21 nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

Veertien tools om sneller in Parijs te komen

Veertien tools om sneller in Parijs te komen