INBO

Wij zijn INBO. De ontwerpers die mensen centraal durven te zetten. Zo betrekken we gebruikers graag bij ons werk. Zij weten namelijk écht wat ze nodig hebben. We vragen, onderzoeken en ontwikkelen. Wat we bedenken, bouwen we ook.

Ons doel is om buurten socialer en gezonder te maken. Daarom ontwerpen we plekken waar mens, stad en natuur elkaar ontmoeten: ruimtes om je thuis te voelen. Ruimte voor mensen.

INBO is een collectief van gedreven architecten, bouwkundigen, adviseurs en stedenbouwers. We ontwerpen ruimtes die de stedelijke omgeving groener en menselijker maken. We onderzoeken, ontdekken en ontwikkelen. Gebouwen, wijken, interieurs en steden. Altijd samen met de mensen die deze plekken gebruiken, vaak met partners en vakgenoten. We zijn ervan overtuigd dat dit de beste kwaliteit oplevert.

INBO’ers willen de wereld een beetje mooier te maken. Het bouwen aan zinvolle verandering geeft ons energie en plezier in het werk. Onze handtekening zit in de ruimtes waar mensen elkaar vinden. Waar stad en natuur bij elkaar komen. In menselijke ruimtes. We voeren een meerjarenbeleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. INBO is een divers en inclusief bedrijf. We geven mensen gelijke kansen en middelen, ongeacht gender, afkomst of religie. Met onze projecten en bedrijfsvoering houden we rekening met de effecten op het milieu. Ons doel is om in 2025 CO2-neutraal te zijn.

Maak steden inclusief, veilig, adaptief en duurzaam

Organisatie

Naam

INBO

Type organisatie

Architect

Adres

Koningin Wilhelminaplein 29, Amsterdam

Thema's

Professionals

Hermen Smelt
Hermen Smelt Projectleider Bekijk profiel
Kevin Battarbee
Kevin Battarbee Architect associate Bekijk profiel

Nieuws van INBO

11 marktpartijen tekenen Paris Proof Commitment, DGBC presenteert Paris Proof alleen

Paris Proof groeit: ‘Met de allonge helpen wij partijen om aan hun commitment te kunnen voldoen’

Wat is circulair bouwen? DGBC en Programmaraad Circulariteit formuleren eenduidige definitie

Wat is circulair bouwen? DGBC en Programmaraad Circulariteit formuleren eenduidige definitie

INBO publiceert 'Vuistregels voor houtbouw'

INBO publiceert 'Vuistregels voor houtbouw'