FacilitylinQ

Onze gezamenlijke missie is het vertalen van inrichtingsvraagstukken naar een duurzame werkomgeving.

FacilitylinQ is in 2003 opgericht met als drijfveer dat wij in alles en altijd gericht zijn op het helpen realiseren van een project vanuit de klantvraag. Wij zijn geen traditionele producent, maar een multi-brand specialist met een portfolio van meer dan 500 merken. Wij snappen behoeftes en belangen, en vertalen deze naar de best passende oplossingen voor onze klanten. Duurzaamheid, gezondheid en milieu zijn voor FacilitylinQ belangrijke fundamentele waarden. We zijn daarom actief in diverse samenwerkingsverbanden en netwerkorganisaties als INSIDE/INSIDE en de DGBC.

Duurzaamheid is geen bijproduct meer, maar integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. FacilitylinQ is van mening dat het anders kan en anders moet. Het is nu tijd voor nieuwe businessmodellen die grondstofproblemen (schaarste en uitputting) voor blijven.

Steeds vaker wordt duurzaamheid verbonden met gezondheid. Overigens niet meer dan terecht. Gezonde gebouwen dragen bij aan het welzijn van de gebruikers. Sterker nog; in gezonde gebouwen presteren mensen beter, is hogere arbeidsproductiviteit en een lager ziekteverzuim. In dit kader is FacilitylinQ pionier in het toepassen van principes als LEVEL, en de WELL Building Standard. Want laten we niet vergeten waar het echt om gaat: de behoeftes en belangen van gebruikers.

We make you keep your promise!

Organisatie

Naam

FacilitylinQ

Type organisatie

Leverancier

Adres

Pedro de Medinalaan 89-91, Amsterdam

Thema's

Nieuws van FacilitylinQ

EDGE-hoofdkantoor ontvangt als eerste ter wereld hoogste WELL-certificering

EDGE-hoofdkantoor ontvangt als eerste ter wereld hoogste WELL-certificering