Iedema Projectstoffeerders

Wij geloven dat trots de basis is voor vakmanschap en kwaliteit. We zijn trots op wat we doen en werken voor klanten die deze trots delen. Om datgeen te bereiken waar wij voor staan, investeren wij in onze mensen, onze relaties, de maatschappij en de toekomst. Wij werken gezond, veilig en respecteren de wereld.

Wij houden ons op gebied van circulariteit en duurzaamheid bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, nieuwe werkwijzen en jagen hierin de markt op om verder te gaan dan ze momenteel doet. Ook zijn wij continu op zoek naar de beste wijze om een product na gebruik te verwerken. In het ideale geval wordt het gehele product hergebruikt. Is dat niet mogelijk, dan kijken we naar onderdelen van het product en tot slot de grondstoffen of materialen die uit een product komen. We kijken hierbij naar de circulaire prioriteitsladder; Rethink > Redesign > Reduce > Re-use > Repair > Refurbish > Remanufacture > Repurpose > Recycle > Recover. Zo nemen wij onze verantwoording voor de aarde en verkleinen wij onze footprint en die van onze opdrachtgevers.

Wij bieden opdrachtgevers een stoffeerplan waarin zowel duurzaamheid binnen het gehele productieproces en de verwerking, als ook de circulaire verwerking na de levensduur is meegenomen. Door onze leveranciers-onafhankelijke positie kunnen wij een plan maken dat naast duurzaam ook functioneel en esthetisch verantwoord is.

Trots is de basis voor vakmanschap en kwaliteit

Organisatie

Naam

Iedema Projectstoffeerders

Type organisatie

Leverancier

Adres

Kuiperij 24, Amstelveen

Thema's

Nieuws van Iedema Projectstoffeerders

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Iedema Projectstoffeerders

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Iedema Projectstoffeerders