OLCO Maatschappelijk Vastgoed b.v.

Groen doen: Voor een mooie toekomst. Voor OLCO is een succesvol gebouw een plek waar gebruikers met plezier bewegen, leren en werken. Wij pakken onze rol op basis van onze visie ‘Groen Doen’, dat gaat over mensen, duurzaamheid, opbrengsten en processen. Wij realiseren succesvolle projecten voor opdrachtgevers, gebruikers, exploitanten en maatschappij.
 

Mensen: gebruiker centraal. Een succesvol gebouw is een plek waar mensen graag komen. Zij voelen zich prettig wanneer het functioneel is, logisch is ingedeeld en een prettig binnenklimaat heeft. Gebruik vraagt altijd om een maatwerkoplossing. Dat maatwerk bieden wij altijd.
 

Milieu: aarde niet belasten. Duurzaamheid in ‘enge’ zin –effect op milieu– is de tweede pijler. Wij adviseren met de overtuiging dat de aarde niet mag worden belast. Circulair ontwikkelen is onze norm. De manier van huisvesten laat zien waar een organisatie voor staat t.a.v. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
 

Opbrengsten: Een duurzaam gebouw brengt meer op. Investeren in duurzaamheid loont. We brengen kosten en opbrengsten van investeringen in kaart en optimaliseren altijd de life cycle costs t.o.v. de financiële mogelijkheden.
 

Proces: een eerlijk verhaal. Dat en inzicht in de succesfactoren zorgt voor begrip en draagvlak. Het eindresultaat is geslaagd als opdrachtgever en gebruikers het proces en eindresultaat als succes ervaren.

Groots denken concreet maken door Groen Doen

Organisatie

Naam

OLCO Maatschappelijk Vastgoed b.v.

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Adres

Hoofdstraat 41B, Driebergen-Rijsenburg

Thema's