OLCO Maatschappelijk Vastgoed b.v.

Groots Denken Concreet Maken in Maatschappelijk Vastgoed. Dat doen wij bij OLCO binnen onze filosofie ‘Groen Doen’. Dit gaat verder dan verstandig omgaan met energie en materialen of financieel voordeel. Wij stellen dat een succesvol gebouw er een is waar gebruikers met plezier bewegen, leren en werken. Alleen zo zorg je ervoor dat gebruikers nog decennia lang graag terugkomen. De visie ‘Groen Doen’ gaat over mensen, duurzaamheid, opbrengsten en processen.

  • Mensen: de gebruiker staat centraal. Zij voelen zich prettig wanneer het functioneel is, logisch is ingedeeld en een prettig binnenklimaat heeft. Deze behoeftes van sporters, personeel, leerlingen en andere gebruikers vragen altijd om een duurzame maatwerkoplossing. Dat maatwerk bieden wij altijd.
  • Milieu: de aarde niet onnodig belasten. Wij adviseren u vanuit onze overtuiging dat de aarde niet onnodig mag worden belast. Circulair ontwikkelen is onze norm, zoals te zien in het uiterst circulaire sportcomplex De Altis in Rijswijk. De manier van huisvesten laat zien waar uw organisatie voor staat als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
  • Opbrengsten: een duurzaam gebouw brengt meer op. Investeren in duurzaamheid loont. We brengen de kosten en opbrengsten van alle maatregelen secuur en helder in kaart en laten zien op welke wijze dit profijt geeft. Als expert maken wij onze opdrachtgevers bewust van investeringen en maatregelen die resulteren in een voordeel tijdens de fase van gebruik en exploitatie.
  • Proces: overtuigingen omzetten in rendabele toepassingen. Het proces dat wordt doorlopen bij de ontwikkeling van een maatschappelijk gebouw is veelal complex met veel belangen. Daarom bieden wij een eerlijk verhaal en vroegtijdig inzicht in het project. Voor ons is het eindresultaat geslaagd als de opdrachtgever en gebruikers het eindresultaat als succes ervaren: een duurzaam gebouw.

Groots Denken Concreet Maken door Groen Doen

Organisatie

Naam

OLCO Maatschappelijk Vastgoed b.v.

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

Hoofdstraat 41B, Driebergen-Rijsenburg

Thema's