VORM

Over VORM

 

Bouwende projectontwikkelaar VORM bestaat al ruim 103 jaar en richt zich op de gehele breedte van de bouwsector: gebiedsontwikkeling, vastgoedontwikkeling en bouw, transformatie, verduurzaming, renovatie en vastgoedonderhoud. VORM is een sociaal betrokken onderneming met als missie voor iedereen een leefbare buurt en betaalbare woning te realiseren. Het familiebedrijf investeert in maatschappelijke en sectorbrede initiatieven die de innovatie, verduurzaming en digitale versnelling stimuleren. Er werken ruim 400 mensen voor VORM en in 2021 boekte de groep een omzet van meer dan een half miljard euro. VORM is gevestigd in Rotterdam.

 

Een goede buurt voor iedereen

Wij gaan voor wijken en steden waarin iedereen wil én kan wonen. Betaalbare, leefbare, duurzame buurten, waar je allerlei mensen ontmoet en vernieuwende initiatieven kunt starten. Wij maken unieke, flexibele wijken, waar je jarenlang kunt wonen.

 

Kan niet bestaat niet. Wij gaan sneller, betaalbaarder, slimmer en duurzamer ontwikkelen en bouwen. Het kan radicaal efficiënter. Al moeten we de hele keten op sleeptouw nemen. Wij willen dat onze onderwijzers, zorgmedewerkers en straks onze kinderen gewoon in onze steden kunnen wonen als ze dat willen. Daar maken wij ons hard voor.

Wij gaan voor wijken en steden waarin iedereen wil én kan wonen

Organisatie

Naam

VORM

Type organisatie

Ontwikkelaar

Sector

Woningen

Adres

Schiehaven 13, Rotterdam

Thema's

Nieuws van VORM

Presentatie leidende principes voor sociale duurzaamheid op Paris Proof Plein op PROVADA 2024

Alliantie Sociale Duurzaamheid lanceert leidende principes

DGBC lanceert handreiking over scope 3-emissies voor bouwsector

DGBC lanceert handreiking over scope 3-emissies voor bouwsector

Alliantie Sociale Duurzaamheid groeit

Alliantie Sociale Duurzaamheid groeit

Evenementen van VORM

Lente-akkoord Congres 2024
19 jun 2024

Lente-akkoord Congres 2024