W4Y adviseurs

Verduurzamen is veel meer dan het afvinken van checklists. Het blijft mensenwerk. Met deze visie, eigenzinnige aanpak en ruime ervaring maken wij verduurzamen niet alleen haalbaar, maar ook effectief en leuk.

Verduurzamen van vastgoed is een complexproces dat samen met diverse partijen en binnen strikte criteria als budget en tijd moet worden ingericht en uitgevoerd. Daarbij kiezen wij voor een persoonlijke en brede benadering. De focus ligt niet uitsluitend op energieverbruik, hergebruik van materialen of gezondheid, maar op alle aspecten tegelijk.

Natuurlijk sluiten we aan bij de duurzaamheidsambities van de opdrachtgever, de mogelijkheden van het ontwerp en gebruik van een pand. Bottom line is dat we alle kansen op verduurzaming onderzoeken en wegen op relevantie. We bedenken slimme en vooral realistische oplossingen, samengevat in een all-in projectvoorstel. Geen ‘uurtje-factuurtje’ dus. We zijn een partner van plan tot realisatie.

Onze totaalaanpak resulteert in prachtige projecten, vaak in combinatie met BREEAM-NL certificering en hoge scores. Met meer dan 600 BREEAM-NL certificeringstrajecten is W4Y koploper in Nederland. W4Y werd niet voor niets dit jaar genomineerd voor vier BREEAM-NL Awards.

Organisatie

Naam

W4Y adviseurs

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Adres

Deventerweg 9-G, Harderwijk

Thema's

Professionals

Jan Roersen
Jan Roersen Partner Bekijk profiel
Marleen Lubberding
Marleen Lubberding BREEAM-NL In-Use assessor en expert Bekijk profiel

Nieuws van W4Y adviseurs

CBRE Global Investors certificeert winkelportefeuille met BREEAM-NL In-Use

CBRE Global Investors certificeert winkelportefeuille met BREEAM-NL In-Use

DGBC en CBRE Gl verduurzamen Nederlandse winkelportefeuille

DGBC en CBRE Gl verduurzamen Nederlandse winkelportefeuille