W4Y adviseurs

Verduurzamen is veel meer dan het afvinken van checklists. Het blijft mensenwerk. Met deze visie, eigenzinnige aanpak en ruime ervaring maken wij verduurzamen niet alleen haalbaar, maar ook effectief en leuk.

Werkwijze

Verduurzamen van vastgoed is een complexproces dat samen met diverse partijen en binnen strikte criteria als budget en tijd moet worden ingericht en uitgevoerd. Daarbij kiezen wij voor een persoonlijke en brede benadering. De focus ligt niet uitsluitend op energieverbruik, hergebruik van materialen of gezondheid, maar op alle aspecten tegelijk.

Natuurlijk sluiten we aan bij de duurzaamheidsambities van de opdrachtgever, de mogelijkheden van het ontwerp en gebruik van een pand. Bottom line is dat we alle kansen op verduurzaming onderzoeken en wegen op relevantie. We bedenken slimme en vooral realistische oplossingen, samengevat in een all-in projectvoorstel. Geen ‘uurtje-factuurtje’ dus. We zijn een partner van plan tot realisatie.

Expertise

W4Y adviseurs is een deskundig onafhankelijk adviesbureau in duurzaam vastgoed. Onze hechte groep professionals van installatie ontwerpers, commissioners, projectmanagers, BREEAM Experts en Assessoren werkt nauw samen. Onze totaalaanpak resulteert in prachtige en innovatieve projecten, vaak in combinatie met BREEAM-NL certificering en hoge scores, zowel bij nieuwbouw, renovatie, bestaande bouw, woningen als portfolio’s.

Met meer dan 600 BREEAM-NL certificeringstrajecten is W4Y koploper in Nederland. We dragen al meer dan 10 jaar, samen met opdrachtgevers en als partner van BRE en DGCB dagelijks actief bij aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland en diverse Europese landen. Niet alleen klanten worden gemotiveerd tot verduurzaming, ook ons eigen kantoor is BREEAM In-Use Excellent gecertificeerd. 

Onze inzet wordt nationaal en internationaal erkend. W4Y is regelmatig betrokken bij prestigieuze en BREEAM Award-winnende projecten. In 2021 werd W4Y adviseurs, als eerste adviesbureau in Nederland, bekroond met de Professional Champion BREEAM Award M&E Engineer.


Lees hier meer over onze projecten en neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.

Organisatie

Naam

W4Y adviseurs

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

Deventerweg 9-G, Harderwijk

Thema's

Professionals

Jan Roersen
Jan Roersen Partner Bekijk profiel

Nieuws van W4Y adviseurs

11 marktpartijen tekenen Paris Proof Commitment, DGBC presenteert Paris Proof alleen

Paris Proof groeit: ‘Met de allonge helpen wij partijen om aan hun commitment te kunnen voldoen’

Het nieuwe BREEAM-NL magazine: vol inspiratie en duurzame voorbeelden

Het nieuwe BREEAM-NL magazine: vol inspiratie en duurzame voorbeelden

Lidl neemt tijdens PROVADA twee BREEAM-NL certificaten in ontvangst

Lidl neemt tijdens PROVADA twee BREEAM-NL certificaten in ontvangst