Achmea Interne Diensten NV

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen. Wij willen een klimaatneutrale, financiële dienstverlener zijn van en voor klanten. Dat maakt ons bijzonder en geeft richting aan wat we doen om Duurzaam Samen Leven dichter bij te brengen.

Wij helpen mensen om te beschermen wat hen dierbaar is én we helpen dromen te realiseren. Daarom werken we aan oplossingen die verder gaan dan verzekeren. Samen, eerlijk en duurzaam. Alles wat we bij Achmea doen, doen we met onze klanten en de samenleving in gedachten. Betrokkenheid en solidariteit zijn voor ons als grootste verzekeraar van Nederland vanzelfsprekend. Ons ideaalbeeld staat onder druk. Want terwijl we letterlijk samenleven in ons dichtbevolkte land, lijken we steeds minder sámen te leven. Wij brengen mensen weer naar elkaar toe. Dat is gezond, veilig en prettig voor nu. En belangrijk voor de generaties van de toekomst.

We dragen op verschillende manieren bij aan een duurzame, toekomstbestendige samenleving. Zo werken we aan duurzame diensten en verzekeringsproposities. Denk hierbij aan de groene daken die Interpolis in de markt heeft gezet, de zonnepanelen die Centraal Beheer aanbiedt, maar ook de stappen die we zetten op het gebied van duurzaam schadeherstel. Daarnaast zorgen we voor het verduurzamen van onze beleggingen en investeringen en hebben we de ambitie om in 2030 een klimaatneutrale bedrijfsvoering te hebben. Werken aan duurzaamheid doen we samen, in verbinding met klanten, medewerkers en partners.

Werken aan duurzaamheid doen we samen

Organisatie

Naam

Achmea Interne Diensten NV

Type organisatie

Eindgebruiker

Adres

Handelsweg 1 , Zeist

Thema's

Professionals

Roel Kalfsvel Bekijk profiel