Achmea Interne Diensten NV

Achmea is ontstaan vanuit de overtuiging dat je samen sterker staat dan alleen. We zijn groot geworden door te verbinden en naar elkaar om te kijken. Iedereen de kans geven om mee te doen. Dát is waar wij in geloven en aan willen bijdragen.

Wij helpen mensen om te beschermen wat hen dierbaar is én we helpen dromen te realiseren. Daarom werken we aan oplossingen die verder gaan dan verzekeren. Samen, eerlijk en duurzaam. Alles wat we bij Achmea doen, doen we met onze klanten en de samenleving in gedachten. Betrokkenheid en solidariteit zijn voor ons als grootste verzekeraar van Nederland vanzelfsprekend. De maatschappelijke uitdagingen waarmee ons land te maken heeft, zijn groot. En een duurzame, toekomstbestendige samenleving bereik je niet zomaar.

We dragen op verschillende manieren bij aan een duurzame, toekomstbestendige samenleving. Zo werken we aan duurzame diensten en verzekeringsproposities. Denk hierbij aan de groene daken die Interpolis in de markt heeft gezet, de zonnepanelen die Centraal Beheer aanbiedt, maar ook de stappen die we zetten op het gebied van duurzaam schadeherstel. Daarnaast zorgen we voor het verduurzamen van onze beleggingen en investeringen en hebben we de ambitie om in 2030 een klimaatneutrale bedrijfsvoering te hebben. Werken aan duurzaamheid doen we samen, in verbinding met klanten, medewerkers en partners.

Werken aan duurzaamheid doen we samen

Organisatie

Naam

Achmea Interne Diensten NV

Type organisatie

Eindgebruiker

Sector

Adres

Handelsweg 1 , Zeist

Thema's