iqbi

Europa staat op een cruciaal keerpunt waarbij de vastgoedsector, net als vrijwel alle andere sectoren, wettelijk verplicht wordt om duurzamer te opereren. Wij dragen ons steentje bij aan deze verandering.

Bij iqbi zetten we ons in voor het verduurzamen van de vastgoedsector. Ons doel? Het automatiseren en transparant maken van ESG-data voor vastgoedbedrijven. Wij verhogen de waarde van vastgoedportefeuilles, waarbij we zowel financiële groei als duurzaamheid nastreven. Kernthema's zoals energiebesparing, tijdbesparing, en energiecompliance zijn essentieel in onze aanpak.

Onze rol in de verduurzaming is duidelijk: wij streven ernaar een verschil te maken met gedetailleerde data-analyses en doelgerichte verduurzamingsmaatregelen. Deze inspanningen dragen bij aan sterkere ESG-scores en een duurzamere vastgoedsector. Met onze producten en diensten, gericht op institutionele beleggers, ontwikkelaars, en beheerders, zetten wij ons in voor datagedreven oplossingen die niet alleen voldoen aan duurzaamheidswetgeving, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet. Voor meer informatie over onze missie en hoe wij samen kunnen werken aan een groenere toekomst, nodigen wij u uit de iqbi website te bezoeken.

ESG data made easy

Organisatie

Naam

iqbi

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

Bernadottelaan 11, Utrecht

Website

https://iqbi.nl

Thema's

Nieuws van iqbi

Maak kennis met onze nieuwe partner iqbi

Maak kennis met onze nieuwe partner iqbi