DWA

DWA zorgt al meer dan 30 jaar voor duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen. We houden ons bezig met strategie, engineering en onderzoek. Een belangrijk speerpunt voor ons is het daadwerkelijk realiseren van beoogde prestaties. Duurzaamheid werkend maken, dat is wat wij ambiëren.

Nederland staat voor een geweldige uitdaging: de transitie naar een volledig aardgasvrije energievoorziening. DWA draagt graag bij aan de realisatie hiervan en biedt een scala aan diensten: van strategisch advies, via het spoor van onderzoek, data-analyse en passende energieconcepten tot aan de implementatie en monitoring van de oplossingen die wij adviseren.

We willen niets aan het toeval overlaten: onze strategie baseren we op waardevolle data die we met de nieuwste technieken uit gebouwen halen. We zien hoe een gebouw functioneert, en vooral: hoe we het energiezuiniger, comfortabeler en slimmer kunnen maken. Dankzij een datagedreven aanpak kennen gebouwen voor ons geen geheimen.

Duurzaamheid is in onze projecten vaak een complexe, integrale opgave. Veel aspecten komen bij elkaar. Om deze opgave tot een goed einde te brengen is een regisseur noodzakelijk. Wij willen deze rol graag pakken en alle professionals uit de verschillende disciplines samensmeden tot een team dat de opdracht succesvol uitvoert.

Wij staan voor een dynamische benadering van duurzaamheidsvraagstukken

Organisatie

Naam

DWA

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

WEii adviesgroep

Adres

Harderwijkweg 7, Gouda

Thema's

Professionals

Jaap Dijkgraaf
Jaap Dijkgraaf Algemeen directeur Bekijk profiel

Nieuws van DWA

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024

Hive van Unilever in Wageningen

Gebouw Hive van Unilever krijgt BREEAM-NL score Outstanding

Kijk terug: Webinar - COVID-19 maatregelen in gebouwen Ionisatie en UV-licht

Kijk terug: Webinar - COVID-19 maatregelen in gebouwen Ionisatie en UV-licht