Borghese Real Estate B.V.

Ontwikkelen voor de toekomst, met respect voor mens en milieu.

 

Borghese Real Estate, projectontwikkelaar met oog voor duurzaamheid en zorg voor omgeving en maatschappij. Vanuit die overtuiging realiseert Borghese woningen, kantoren, hotels, zorgcomplexen, retail en logistiek vastgoed. Dat doet men al decennialang. Altijd op een open, eerlijke wijze en met de mentaliteit van een nuchter familiebedrijf.

 

Borghese gelooft in 'samen'. In het bundelen van krachten om succes voor beiden te vergroten. Op die wijze creëert men rendement voor business-partners en bouwt men aan een betere wereld waarin mens en milieu centraal staan.

 

Daarin gaat Borghese graag verder dan de norm. Bijvoorbeeld door slimmer gebruik van resources. Zo worden bouwmaterialen hergebruikt, kiest men voor duurzaam energiegebruik én integreert  men slimme installaties. Ook heeft het eigen kantoor een BREEAM outstanding en WELL Gold certificering. Laatstgenoemde is specifiek gericht op gezondheid en welzijn van medewerkers.

 

Borghese realiseerde High Park, een unieke en volledig gaslose gebiedstransformatie van kantoor naar 434 hoogwaardige appartementen met een WKO. Tevens is High Park voorzien van een klimaat adaptief landschapspark en legio zonnepanelen. De woningen zijn opgeleverd met energielabel A++ waarmee het de grootste gasloze transformatie van Nederland is. Tevens ontwikkelt Borghese bijzonder duurzame woningen in Bethelpark te Delft. Met de overtollige restwarmte van het Reinier de Graaf ziekenhuis zullen straks 351 energiezuinige woningen gasloos worden verwarmd. De daken worden voorzien van zonnepanelen.

Ontwikkelen voor de toekomst, met een visie op duurzaamheid

Organisatie

Naam

Borghese Real Estate B.V.

Type organisatie

Ontwikkelaar

Sectoren

Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Arkerpoort 2, Nijkerk

Thema's