Volantis B.V.

Ingenieurs- en consultancygroep Volantis creëert, realiseert, transformeert en beheert (productie)middelen, gebouwen en omgevingen. Dat doen we in de sectoren bouw, industrie en infra, en in de specifieke markten energie en informatie management. Onze dienstverlening bestaat uit onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, engineering, consultancy, realisatiebegeleiding, beheer en management. Steeds ligt de focus op innovatie, duurzaamheid, comfort en lifetime performance.

Volantis toont initiatief en betrokkenheid. We zijn graag spraakmakend, gedreven, excellent en vol passie voor onze medewerkers, klanten, techniek en een duurzame wereld. Onze mensen blinken uit in initiatief, tonen respect naar elkaar en de omgeving, en tonen eigenaarschap voor onze klanten en projecten. Wat we beloven komen we na!

Duurzaamheid is voor iedereen anders. Wij inventariseren steeds opnieuw de wensen van opdrachtgevers en stellen gezamenlijk het ambitieniveau vast. Dit ambitieniveau vertalen we in werkende en vaak verrassende oplossingen, binnen de kaders van BREEAM-NL, Frisse Scholen, GPR en/of BENG.

Let’s change the perspective

Organisatie

Naam

Volantis B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Postbus 470, Venlo

Thema's