Synchroon Ontwikkelaars B.V.

Wij worden gedreven door het maken van mooie gebouwen in en bij de stad waarbij zingeving, gebruik en schoonheid elkaar tot in detail versterken. Gebouwen die op positieve wijze impact hebben op mens, natuur en maatschappij en écht het verschil maken. Met onze creativiteit, kennis en kunde creëren wij mooie gebouwen en omgevingen die een blijvende waarde hebben voor de stad. Waarbij zingeving, gebruik en schoonheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Zingeving. Een gebouw is voor ons een middel. Het laden van een plek met een duurzaam succes is het doel. De gebruikers van onze gebouwen moeten verrast en geïnspireerd raken. Elk gebouw dient een meerwaarde voor de omgeving te hebben, niet alleen esthetisch maar ook functioneel en inspelend op maatschappelijke behoeftes. Onze gebouwen zijn daarmee niet alleen verleidend, maar ook verbindend.

Gebruik: ‘In’ onze gebouwen ontmoeten de wensen en de verlangens van de stad en van de mensen elkaar. ‘Buiten’ onze gebouwen moeten ze een meerwaarde voor de directe omgeving bieden.

Schoonheid: Onze gebouwen creëren een verrassend mooie stedelijke omgeving die tot de verbeelding spreekt en een onuitwisbare indruk achterlaat.

Wij kiezen er voor om in en bij de stad als pur sang projectontwikkelaar, risicodragend te investeren. Conceptueel, groen en innovatief met de focus op de stad.

Onze focus ligt op de volgende opgaven: Binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen, woon- en mixed use gebouwen in de stad, herbestemming en transformatie van bestaand vastgoed en bijzondere woonmilieus aan de rand van de stad.

Synchroon met de stad

Organisatie

Naam

Synchroon Ontwikkelaars B.V.

Type organisatie

Ontwikkelaar

Sectoren

Retail, Kantoren, Woningen

Adres

stadsplateau 14, Utrecht

Thema's

Professionals

Maaike Perenboom
Maaike Perenboom Ontwikkelaar/Circulair Strateeg Bekijk profiel

Nieuws van Synchroon Ontwikkelaars B.V.

Presentatie leidende principes voor sociale duurzaamheid op Paris Proof Plein op PROVADA 2024

Alliantie Sociale Duurzaamheid lanceert leidende principes

DGBC juicht een aanscherping van de MilieuPrestatie Gebouwen (MPG) toe. Wel kan de nieuwe weegset op de waardering van biobased materialen volgens de organisatie een transitie naar een circulaire economie tegenwerken.

DGBC en partners geven reactie op consultatie geplande aanscherpingen milieuprestatie-eisen gebouwen

Quick Carbon indicator helpt nieuwbouw sturen op CO₂-uitstoot op korte termijn

Quick Carbon indicator helpt nieuwbouw sturen op CO₂-uitstoot op korte termijn