TRILUX Benelux

TRILUX spreekt de duidelijke ambitie uit om duurzaamheid een integraal onderdeel te laten vormen van de organisatie. En we laten het niet bij woorden. Wij jagen technologische innovaties aan en ontwikkelen nieuwe samenwerkingsverbanden.
Als Europees producent - en Duits marktleider - in technische verlichting kunnen we niet stil blijven zitten. Onze producten en diensten zijn erop gericht om de energievraag in de gebouwde omgeving zo laag mogelijk te houden. Dat doen wij door steeds efficiëntere verlichtingssystemen te ontwerpen, produceren en leveren. Deze voorzien wij van intelligente licht-managementsystemen waardoor het licht alleen brandt als het écht nodig is.
Ook circulariteit staat hoog op onze agenda. Voor ons – als leverancier van een technologisch product – begint circulariteit bij registratie. Wij brengen inmiddels duizenden armaturen in de cloud. Daarmee weten wij waar deze zijn geïnstalleerd, wat de toegepaste grondstoffen zijn en hoeveel uur de componenten hebben gewerkt. Zo kunnen wij ook een accurate restwaardebepaling doen. Ook onze productieprocessen worden zoveel mogelijk circulair ingericht, waarbij wij oog hebben voor modulair produceren, gebruiken en herproduceren.
Als kers op de taart verkopen wij in 2020 uitsluitend nog LED-producten. Met een huidig LED-percentage van 98% zijn wij inmiddels goed op weg.

TRILUX streeft naar nóg beter licht voor mens en milieu

Organisatie

Naam

TRILUX Benelux

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

Databankweg 28, Amersfoort

Thema's