AREA Occupier Solutions B.V.

AREA Occupier Solutions staat kantoorhoudende organisaties bij om de werkomgeving en huisvesting te optimaliseren. We adviseren en begeleiden deze organisaties bij de gehele huisvestingscyclus. Een vaste partner voor alles wat speelt rondom huisvesting, ook op onderwerpen als duurzaamheid en circulariteit dus. Doel is het realiseren van passende huisvesting die het primaire proces zo goed mogelijk ondersteunt tegen de best mogelijke condities.

AREA heeft 100% focus op de eindgebruiker. Door onze jarenlange ervaring begrijpen we de behoefte van eindgebruikers en kijken we naar gebouwen vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Daarnaast geeft het ons een onafhankelijke positionering op de vastgoedmarkt waardoor we zonder tegengestelde belangen kunnen handelen in het belang van onze opdrachtgevers.

Integrale dienstverlening

Een groot deel van onze meerwaarde volgt uit onze integrale aanpak, hoogwaardige consultancy waarbij kennis van real estate wordt gecombineerd met die van ontwerp, projectmanagement en vanuit de bouwwerkzaamheden, op alle huisvestingsvlakken. De kracht ligt in het succesvol afstemmen van verschillende disciplines en bloedgroepen. Traditioneel ontstaat er veel verlies (tijd, geld en kwaliteit) doordat verschillende partijen zijn betrokken met uiteenlopende belangen en specialisaties. Door de regie in dit proces te pakken en de onderlinge afstemming te optimaliseren, ontstaan er synergievoordelen. Zeker met het gebruik door de eindgebruiker als leidraad.

 

Graag helpen we je om lastige huisvestingsvraagstukken om te buigen naar een strategisch voordeel. Wij hopen dat het bovenstaande aanleiding vormt om eens persoonlijk contact te plannen om nader kennis met elkaar kennis te maken

Better working starts now!

Organisatie

Naam

AREA Occupier Solutions B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Kantoren

Adres

Moezel 1 B, Den Haag

Thema's