Linneman Bouw en Advies

Linneman Bouw en Advies is een jong en ambitieus adviesbureau bij het ontwikkelen van duurzaam vastgoed. Onze bedrijfsactiviteiten bestaan uit advies- en ingenieursdiensten, waarbij we expert zijn op het gebied van BREEAM-certificering. We hebben verschillende expertises onder één dak waardoor we projecten integraal aan kunnen pakken.

Onze bedrijfsactiviteiten bestaan onder andere uit: BREEAM, duurzaamheidsadvies, tekenwerk, energielabeling, gebouwsimulaties en energie-audits.

Bij Linneman Bouw en Advies zijn we van mening dat duurzaamheid verder gaat dan alleen het plaatsen van zonnepanelen, wij kijken in een bredere zin naar duurzaamheid, vaak middels BREEAM. Linneman Bouw en Advies is als BREEAM-expert volledig bekend met de beoordelingsrichtlijnen en het begeleiden en bewaken van het certificeringstraject. Door ruime ervaring in het ontwikkelen en adviseren weten wij efficiënt en effectief te werken om gezamenlijk het gewenste resultaat te behalen; een duurzaam en toekomstbestendig gebouw.

De gebouwde omgeving van Nederland moet duurzamer worden en wij van Linneman Bouw en Advies dragen hier graag ons steentje aan bij. Dit doen we door te adviseren en te ontzorgen waarbij we rekening houden met de wensen van de klant. Een duurzaam gebouw is de toekomst, niks doen is geen optie!

Een duurzaam gebouw is de toekomst

Organisatie

Naam

Linneman Bouw en Advies

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Woningen

Adres

Vriezenveenseweg 8 , Geesteren

Thema's