DGBC Evenementen

Dutch Green Building Council heeft als missie om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Om deze missie na te jagen, organiseren we verschillende bijeenkomsten en evenementen.

DGBC Seminars en Congressen

Enkele malen per jaar organiseert DGBC exclusieve bijeenkomsten voor al onze participanten. Tijdens deze seminars en congressen hoort u over de laatste ontwikkelingen rond DGBC en duurzaam bouwen.

DGBC Round Tables

DGBC organiseert thematische Round Tables. Door de opzet van deze kleinschalige en exclusieve bijeenkomsten kan dieper op de inhoud worden ingegaan. Onze participanten zijn daarvan initiatiefnemer en/of deelnemer.

DGBC Plein op PROVADA

Ieder jaar is Dutch Green Building Council vertegenwoordigd op de PROVADA. Op het speciale DGBC-plein kunnen participanten zichzelf profileren met een eigen stand. Tevens denk DGBC mee met het samenstellen van het inhoudelijke programma.

Green Leader Award

DGBC organiseert in samenwerking met PropertyNL en Provada voor het derde jaar op rij de Green Leader Award. Deze award wordt jaarlijks tijdens het DGBC Galadiner uitgereikt aan (grote) leiders in de bouw- en vastgoedsector (of daaraan gerelateerd) die zaken echt fundamenteel anders doen voor de toekomst van de wereld en de mens. 

Dutch Green Building Week (DGBW)

De Dutch Green Building Week is een landelijk evenement, dat participanten en anderen een week lang een platform biedt om zichzelf te presenteren en activiteiten te organiseren met het oog op duurzaam bouwen. Klik hier voor meer informatie over de DGBW.

DGBC Green Leadership Summit

De Green Leadership Summit is een exclusieve bijeenkomst voor de leiders in de vastgoedbranche. Het doel van deze bijeenkomst is om deze leiders mee te nemen in de keuzes die door het bedrijfsleven in andere organisaties worden gemaakt om te overleven in tijden van toenemende schaarste van energie, voeding en grondstoffen.

DGBC Future Leaders Program

Het Future Leaders Program is een programma voor de Young Professionals. DGBC wil hiermee experimenteerruimte creëren om naast hun dagelijkse vakgerelateerde werkzaamheden mee te denken en te werken aan de (lokale) verduurzaming van de bebouwde omgeving. Klik hier voor meer informatie.

Laatste nieuws

TNO: 'Het doel is duurzaam, veilig en betaalbaar'

TNO: 'Het doel is duurzaam, veilig en betaalbaar'

Leer succesvol onderhandelen met oog voor de belangen van stakeholders

Leer succesvol onderhandelen met oog voor de belangen van stakeholders

Copperant gaat de grens over

Copperant gaat de grens over