DGBC Evenementen

DGBC heeft als missie om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Om deze missie na te jagen, organiseren we verschillende bijeenkomsten en evenementen.

DGBC Seminars en Congressen

Verschillende keren per jaar organiseert DGBC exclusieve bijeenkomsten voor al onze partners. Tijdens deze seminars en congressen hoort u over de laatste ontwikkelingen rond DGBC en de kernthema's van DGBC.

DGBC Round Tables

DGBC organiseert thematische Round Tables. Door de opzet van deze kleinschalige en exclusieve bijeenkomsten kan dieper op de inhoud worden ingegaan. Onze partners zijn daarvan initiatiefnemer en/of deelnemer.

DGBC op PROVADA

Ieder jaar is DGBC vertegenwoordigd op de PROVADA. Tevens denkt DGBC mee met PROVADA bij het samenstellen van het inhoudelijke duurzaamheidsprogramma.

Green Leader Award

DGBC organiseert in samenwerking met PropertyNL en PROVADA elk jaar een Green Leader Award uitreiking. Deze award wordt jaarlijks tijdens het DGBC Galadiner uitgereikt aan (grote) leiders in de bouw- en vastgoedsector (of daaraan gerelateerd) die zaken echt fundamenteel anders doen voor de toekomst van de wereld en de mens. 

Dutch Green Building Week (DGBW)

De Dutch Green Building Week is de landelijke campagneweek rond duurzaam bouwen en ontwikkelen. DGBC-partners en andere samenwerkingspartners organiseren een week lang activiteiten met het oog op duurzaam bouwen. Klik hier voor meer informatie over de DGBW.

DGBC Future Leaders Program

Het Future Leaders Program is een programma voor de Young Professionals. DGBC wil hiermee experimenteerruimte creëren om naast hun dagelijkse vakgerelateerde werkzaamheden mee te denken en te werken aan de (lokale) verduurzaming van de bebouwde omgeving. Klik hier voor meer informatie.

Laatste nieuws

In vogelvlucht op de hoogte via webinars BREEAM-NL

In vogelvlucht op de hoogte via webinars BREEAM-NL

Innovatie  is niet alleen technologie, maar ook gedrag

Innovatie is niet alleen technologie, maar ook gedrag

DOKVAST en Barli realiseren circulair en iconisch bouwproject Juf Nienke

DOKVAST en Barli realiseren circulair en iconisch bouwproject Juf Nienke