Jebber BV

Iedereen kan een stukje bijdragen aan verduurzaming. De bewustwording van de noodzaak hiertoe komt aardig op gang. Dit kan echter nog beter; we moeten het vooral meer gaan doen.
De bijdrage van Jebber, als ontwikkelaar en beheerder van starterswoningen, is om nieuwbouwprojecten zo duurzaam mogelijk te realiseren en te exploiteren. Onze huurders moeten zo duurzaam mogelijk in onze gebouwen
kunnen leven, waarbij Jebber zich in ieder geval richt op lokale energieopwekking, zuinig omgaan met energie, ruimte en materialen; en elektrische auto’s of ruimten samen delen.
In 2016 heeft Jebber met nieuwbouwproject “De Trip” in Utrecht haar eerste 253 all electric starterswoningen gerealiseerd, bekroond met een drie sterren BREEAM-NL-certificaat.
Bij het volgende nieuwbouwproject “De Kwekerij” in Utrecht ontwikkelt Jebber weer 500 all electric startersappartementen. Inspelend op het thema “klimaatadaptatie”, geven wij op die locatie een voormalige atoombunker een nieuwe functie: een waterberging, die de steeds extremer wordende perioden van zware regenval en droogte kan opvangen. Daarnaast zal deze waterberging als vijver een positieve bijdrage leveren aan een groene buitenruimte rondom de woongebouwen, die Jebber realiseert op De Kwekerij en in eigen beheer zal houden.

Geslaagd wonen én milieubewust

Organisatie

Naam

Jebber BV

Type organisatie

Ontwikkelaar

Sector

Adres

Helling 132, Utrecht

Thema's