AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en vastgoed en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving.

Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Met ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers, werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat.

Enkele duurzame vastgoedprojecten waar we met veel trots aan werk(t)en, zijn de verduurzaming van het gemeentelijk vastgoed van de gemeente Rotterdam, de nieuwbouw van een duurzaam diensten-  en activiteitencentrum voor SEIN Cruquius en de bouw van het nieuwe regiokantoor van Alliander in Amsterdam, met circulariteit als één van de belangrijkste speerpunten.

Meer weten?

Weten hoe we samen met onze opdrachtgevers de wereld een beetje mooier en beter willen maken? Ga naar www.atosborne.nl.

Urban Matters, People Matter

Organisatie

Naam

AT Osborne

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Onderwijs, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

John F. Kennedylaan 100, Baarn

Thema's

Nieuws van AT Osborne

Duurzamer bouwen: een strengere MPG voor nieuwe woningen

Duurzamer bouwen: een strengere MPG voor nieuwe woningen

Nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

Welkom aan 21 nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

Enorme renovatieopgave vraagt opdrachtgever met lef

Enorme renovatieopgave vraagt opdrachtgever met lef