Leertouwer

Wij zijn als technisch dienstverlener gespecialiseerd in alle facetten van de elektrotechniek. In de rol van systeemintegrator ontwerpen, realiseren en onderhouden wij technische systemen waarin elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT optimaal functioneren.

Onze missie is ‘Duurzaam Verbinden’ Door verbindingen te maken tussen processen, informatie en technologie helpen wij onze klanten om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Wij kiezen altijd voor duurzame, hoogwaardige en geïntegreerde technische oplossingen en diensten. Zo dragen we bij aan een duurzame woon-, werk- en leefomgeving. Voorbeelden zijn de diverse BREEAM projecten waar we aan werken en waar de de expertise voor in huis hebben.

Hét thema van dit moment in de technische installatiebranche is de energietransitie. Het besparen van energie is belangrijk en er is toenemende aandacht voor circulair installeren en ondernemen. Voor Leertouwer is zorg voor de wereld en rentmeesterschap een waarde die al decennialang in ons DNA zit. Onze kernwaarden ‘duurzaam, verbinden, resultaat en persoonlijk’ bepalen onze bedrijfscultuur. Om het effect van al onze duurzame initiatieven en werkwijzen zichtbaar te maken, gebruiken wij de CO2-prestatieladder. Leertouwer is in 2023 gecertificeerd voor niveau 3.

Duurzaamheid is zorgen voor goed werkende installaties, juist op lange termijn.

Organisatie

Naam

Leertouwer

Type organisatie

Installatiebedrijf

Sectoren

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg

Adres

Albert Plesmanstraat 38, Barneveld

Thema's

Nieuws van Leertouwer

Logo Leertouwer

Nieuwe partner stelt zich voor: Leertouwer