Parthos B.V.

Parthos produceert mobiele wanden en draagt op deze manier bij aan een duurzame ruimte en innovatieve oplossingen. Dankzij de mobiele, bewegende wanden worden ruimtes maximaal benut en wordt er een flexibele omgeving gecreëerd. De vrijheid die Parthos biedt qua vormgeving en mobiliteit van de systemen draagt bij aan een optimale invulling van een gebouw. Dit innovatieve proces is daarmee dus waardevol voor besparingen in bijvoorbeeld energieverbruik en sluit naadloos aan bij de huidige technieken.

Daarnaast produceert, levert en monteert Parthos interieurprojecten in binnen- en buitenland. Parthos heeft een eigen ontwerpafdeling en kan u adviseren van welke materialen de meubels het beste kunnen worden gemaakt, zodat de meubels bestemd zijn voor de uiteindelijke eindgebruiker en duurzaam geproduceerd zijn.

Kwaliteit en efficiency ziet u ook terug in de service die wij bieden. Onze zorg houdt niet op na de levering van een goed eindproduct. Ook nadat een project tot een goed einde is gebracht kunt u altijd op ons rekenen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een bepaalde ruimte indeling na verloop van tijd niet meer voldoet. In dat geval dient de ruimte opnieuw te worden geoptimaliseerd. In de regel kunnen wij ruimtes heroptimaliseren door bestaande elementen te recyclen.

Kortom, een duurzame ruimteoplossing betekent ook een duurzame service!

Onze filosofie

Duurzaamheid en innovatief vermogen inspireren ons om onze producten continu te verbeteren en te verfijnen. Meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring, vormen de grondslag van het maximale resultaat dat wij telkens weer weten neer te zetten.

Wij willen niet de grootste zijn...wel de beste!

Organisatie

Naam

Parthos B.V.

Type organisatie

Producent

Sectoren

Onderwijs, Retail, Kantoren, Zorg

Adres

Industrieterrein 25, Panningen

Thema's