Van Draeckeburgh Subsidies en Financieringen

Van Draeckeburgh is gespecialiseerd in subsidie voor duurzaam bouwen en technische innovatie. We kennen de regels, de processen en de mensen. Wij zorgen dat de beschikbare regelingen optimaal worden benut, zodat u profiteert van maximaal financieel voordeel voor uw project.

Duurzaam bouwen is noodzaak, daar bestaat geen twijfel over. Er kan hooguit discussie zijn over de mate van duurzaamheid, iets dat veelal te maken heeft met het beschikbare budget. Juist daarom is subsidie belangrijk. Door subsidie wordt geld bespaard of wordt extra budget gecreëerd, zodat de investeringsruimte wordt vergroot. Subsidie maakt meer mogelijk.

Wij maximaliseren voordeel

Van Draeckeburgh is al jarenlang marktleider voor subsidieadvies op het gebied van gebouwgebonden investeringen. U realiseert een duurzame toekomstvan gebouwen en technieken, wij maximaliseren het subsidieresultaat. Dat is onze bijdrage aan duurzaamheid. En daarbij is het goed om te weten dat onze adviseurs u al het werk voor het subsidietraject uit handen nemen, zodat u zich kunt blijven richten op uw kerntaken.

Subsidie maakt meer mogelijk

Organisatie

Naam

Van Draeckeburgh Subsidies en Financieringen

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

Rembrandtlaan 35, Bilthoven

Thema's

Nieuws van Van Draeckeburgh Subsidies en Financieringen

Whitepaper Fiscale regelingen en subsidies voor duurzame gebouwen in 2024

Fiscale regelingen en subsidies voor duurzame gebouwen in 2024

Subsidies voor duurzamere gebouwen

Subsidies voor duurzamere gebouwen

Subsidiemogelijkheden voor verduurzamen gebouwen

Subsidiemogelijkheden voor verduurzamen gebouwen