Fortrus

Visie 

Duurzaamheid is de standaard daar hoeven we niet over te praten. Ingebed in onze organisatie. Maar de invulling van het containerbegrip daar draait het om. Er zijn vele wegen om hetzelfde doel te bereiken. Wij helpen klanten bij het maken van deze keuzes volgens de navolgende stappen:  

Thema's

A DREAM written down become a GOAL. A Goal broken down into steps becomes a PLAN. A plan backed by ACTION becomes REALITY!  

Producten: Totale controle over het technisch en facilitair beheer van uw vastgoedportefeuille kan enorme kostenbesparingen opleveren. Fortrus is dé strategische partner voor het beheer en onderhoud van uw vastgoedobjecten. Met het beheer van 6.000 vastgoedobjecten, waaronder kantoorpanden, winkelcentra, luchthavens, logistieke centra en 3.500 woningen, is Fortrus toonaangevend in de markt. Totaal omvat de portefeuille zo’n vijf miljoen vierkante meter oppervlakte.  

Rol 

Fortrus biedt effectief vastgoedbeheer volgens een one-stop-shop-concept. U heeft de totale controle over het meerjaren onderhoud, storingsmeldingen, periodieke keuringen, verduurzaming, certificeringen en administratie tegen lage kosten.

Live Life

Organisatie

Naam

Fortrus

Type organisatie

Vastgoedbeheerder

Sectoren

Retail, Logistiek, Kantoren

Adres

Vendelier 4-03, Veenendaal