Carrier Airconditioning Nederland

Carrier is wereldleider op het gebied van geavanceerde verwarmings-, airconditioning- en koeloplossingen. De experts van Carrier bieden duurzame oplossingen door levering van energie-efficiënte producten, regelsystemen voor gebouwen en energiediensten aan klanten in de utiliteitsbouw en klanten in de detailhandel, catering en de transportsector. We pogen ons leefmilieu te verbeteren door technologische innovatie en milieuverantwoord ondernemen.

Een voorbeeld van milieuverantwoord ondernemen maken we inzichtelijk in ons materiaalpaspoort. Producten worden efficiënter ontworpen en materialen hergebruikt. Het paspoort maakt inzichtelijk welke grondstoffen gebruikt zijn in een machine en welke recyclebaar zijn. Grondstoffen worden zelden in hun natuurlijke toestand in producten verwerkt en bestaan dus veelal uit samengestelde materialen. Deze materialen moeten eerst gescheiden worden naar basismaterialen. Vervolgens kunnen de basismaterialen rechtstreeks (of na verdere verwerking) her-ingezet worden in het productieproces. Zo maken we inzichtelijk wat het residu van het apparaat is. Hoe minder residu, hoe duurzamer.

Carrier is een onderdeel van United Technologies Corp., een toonaangevende leverancier aan de lucht- en ruimtevaartsector en de bouwsector wereldwijd.

Klimaat als service

Organisatie

Naam

Carrier Airconditioning Nederland

Type organisatie

Producent

Sectoren

Kantoren, Zorg

Adres

Papendorpseweg 83, Utrecht

Thema's