DGMR Bouw B.V.

DGMR is een advies- en ingenieursbureau dat altijd innovatieve oplossingen zoekt én vindt. Ons toegewijde team van 250 medewerkers daagt zichzelf graag uit. Als oplossingsgerichte adviseurs maken we het onmogelijke mogelijk en creëren we waarde. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan veilig, duurzaam en gezond wonen, werken en leven. DGMR: samenmogelijkmakers. Voor vandaag, morgen en de toekomst.

Koploper

In een wereld die continu in beweging is, zijn koplopers nodig. Wij zetten voortdurend die stap vooruit naar een duurzame leefomgeving. De complexe bouw- en milieuvraagstukken waar wij samen aan werken, hebben een nieuwsgierige en een verder-kijken-dan-de-vraag-houding nodig. De oplossing zit in kwaliteit, creativiteit en innovatie, waarbij we de grenzen van de mogelijkheden opzoeken.

Teamprestatie

Onze gemeenschappelijke drive: altijd denken in kansen en baanbrekende initiatieven nemen. Ons werk is steeds een teamprestatie. We zetten samen de schouders eronder, benutten ieders talent en zijn aanspreekbaar en bereikbaar. Opdrachtgevers kennen ons als kennispartner, ervaringsdeskundige, luis-in-de-pels of altijd-vragensteller. Met een zekere nuchterheid maken wij hun hoge ambities waar. Zo komen we tot een optimaal toepasbaar advies met een zo duurzaam mogelijk resultaat.

Kennispositie

Samenmogelijkmaken kunnen we alleen mét elkaar. De kennis en ervaring die wij opdoen in het werk van alledag is bedoeld om te delen. Vanuit onze kennispositie geven we graag door wat we weten, in allerlei netwerken, in het onderwijs en natuurlijk in onze eigen organisatie. Zo komen we met elkaar verder. En we creëren betere oplossingen en meerwaarde voor de toekomst. Samen bouwen aan een wereld voor komende generaties. DGMR: samenmogelijkmakers.

Eén ingenieursbureau, drie vestigingen over Nederland verspreid.
Wij werken vanuit onze kantoren in ArnhemDen Haag en Drachten.

Wij maken ambities zo tastbaar mogelijk en vullen ze in op een integrale en vernieuwende manier.

Organisatie

Naam

DGMR Bouw B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Onderwijs, Retail, Kantoren, Zorg, Woningen, WEii adviesgroep

Adres

Weerdjesstraat 70, Arnhem

Thema's

Professionals

Ieke Kuijpers – van Gaalen
Ieke Kuijpers – van Gaalen Directeur Bekijk profiel
Jean Frantzen
Jean Frantzen Senior adviseur (Energie en) Duurzaam bouwen Bekijk profiel
Erik Meijerink
Erik Meijerink Adviseur Bouwfysica, Akoestiek, Energie en Duurzaam Bouwen Bekijk profiel

Nieuws van DGMR Bouw B.V.

Hive van Unilever in Wageningen

Gebouw Hive van Unilever krijgt BREEAM-NL score Outstanding

Nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

Welkom aan 21 nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

'Klimaatadaptatie is kans om de omgeving te verrijken'

'Klimaatadaptatie is kans om de omgeving te verrijken'