Walraven

Eén van de belangrijkste drijfveren van Walraven is het doorgeven van een toekomstwaardig bedrijf aan de volgende generatie. Walraven neemt dan ook verantwoordelijkheid in het creëren van een duurzaam verschil voor mens, economie en ecologie. Hierin laten we ons leiden door onze intrinsieke waardes. Betrouwbaar, no-nonsense, betrokken.

Walraven is een multinational met een hart. Wereldwijd zijn wij jouw partner in de installatiebranche, waarin we bouwen aan goede langetermijnrelaties. We bieden slimme productsystemen en persoonlijke, technische service en ondersteuning. Duurzaamheid is onze motor voor innovatie. Waarin we ons als ondernemers richten op het potentieel van circulaire en modulaire systemen.

We zijn ons er van bewust dat we er nog niet zijn. Desalniettemin werken we in een stroomversnelling aan verduurzaming. Van materiaalkeus tot aan het bieden van slimme geïntegreerde systemen. Zoals ons Horizontal Distribution System, een geïntegreerd systeem van koeling, verwarming, isolatie, sprinklermodules, kabelgoten, kleppen, koppeling en verankering. Bijzonder is dat hierbij het volledige ontwerp-, productie-, leverings- en installatieproces wordt beheerd. De duurzame voordelen zijn divers. Onder andere flexibiliteit in montage en hergebruik van systeemcomponenten en waardevermeerdering door oplevering van As-buildings en digital twins.

Walraven. The value of smart.

Walraven is jouw partner voor toekomstwaardige, geïntegreerde systemen

Organisatie

Naam

Walraven

Type organisatie

Producent

Adres

Industrieweg 5, Mijdrecht

Thema's