Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland helpt op de weg naar zero waste. Een circulaire economie, CO2-reductie, verduurzamen; het start bij zo min mogelijk restafval produceren. De volgende oplossingen zijn hergebruik, recycling en het omzetten naar energie. Milieu Service Nederland helpt bij het verduurzamen van de gebouwde omgeving door inzicht te geven in afvalstromen en op basis daarvan een afvalscheidingsadvies te geven. Met een campagne informeren we de medewerkers en door regelmatige evaluatie stellen we nieuwe verbeterpunten voor. Zo helpen wij ondernemers op duurzame wijze te werken aan een groenere wereld.
Inzameling en recycling PMD (Plastic, Metaal en Drankkartons): wanneer PMD gescheiden van restafval aan wordt geboden, kunnen wij in onze eigen innovatieve fabriek het PMD recyclen. Waarbij we onder andere een puurheid van 99% gerecycled plastic kunnen behalen!
CO2-reductie: Milieu Service Nederland heeft als doelstelling om zo veel mogelijk CO2 reducerende transportmethoden in te zetten. Een voorbeeld hiervan is: het ophalen van meerdere afvalstromen in één transport, waardoor er per locatie twee tot vijf vrachtwagens minder worden ingezet. Daarnaast werken we samen met
tientallen partners om zo efficiënt mogelijke routes te creëren.

Last but not least hebben wij de eerste elektrische vrachtwagens besteld.

Afval scheiden bij de bron, ondersteund met medewerkerscampagne

Organisatie

Naam

Milieu Service Nederland

Type organisatie

Facilitairmanagement

Adres

Stammerkamp 1 , Diemen

Thema's

Nieuws van Milieu Service Nederland

DGBC verwelkomt Milieu Service Nederland als nieuwe participant

DGBC verwelkomt Milieu Service Nederland als nieuwe participant