KONE B.V.

KONE is marktleider op het gebied van liften, roltrappen en automatische deuren en is betrokken bij de gehele levensloop van een gebouw. In de loop der jaren hebben we veel gedaan aan energiebesparing. Al onze liften hebben een (onafhankelijke) milieuverklaring om de duurzaamheid aan te tonen. Daarnaast denken wij mee om gebouwen zo duurzaam mogelijk te maken met behulp van bestemmingsbesturing of bijvoorbeeld het gebruik van anti-bacteriële materialen. Maar bijvoorbeeld ook out-of-the-box oplossing om zoveel mogelijk materialen te hergebruiken bij het vervangen van een installatie.

Het productieproces, de logistiek, en de afval- en verpakkingsmaterialen spelen ook een belangrijk rol in het verduurzamingsproces binnen KONE. Hierbij kijken we niet alleen naar onszelf, maar ook naar onderaannemers en toeleveranciers. Ook zij moeten aan bepaalde standaarden voldoen.

Met onze nieuwe dienst KONE 24/7 Connect worden installaties verbonden met de cloud en kunnen we de onderhoudsbehoefte op basis van data voorspellen. Hiermee reduceren we bezoeken voor onderhoud en storingen. We proberen op diverse manieren onze footprint te verkleinen en een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving. In Nederland hebben we ook onze eigen ‘groene initiatieven’, zo gaan al onze monteurs rijden in hybride auto's en plaatsen wij zonnepanelen op het dak van ons kantoor in Den Haag.

En wist u bijvoorbeeld dat KONE (vaak) als enige liftenbedrijf op diverse gerenommeerde duurzaamheidsranglijsten staat? Zo krijgen wij van CDP een A-ranking en staan als enige liftenbedrijf op de ranglijst van Corporate Knights. Op de "2020 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" lijst staan wij op plek 32. Meer weten? Bezoek ons op onze virtuele stand!

Een slim en gezond gebouw is klaar voor de toekomst.

Organisatie

Naam

KONE B.V.

Type organisatie

Leverancier

Sectoren

Onderwijs, Retail, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Rijn 10, Den Haag

Thema's

Nieuws van KONE B.V.

Nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

Welkom aan 21 nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

DGBW: Gezond bewegen in (hoge) gebouwen

DGBW: Gezond bewegen in (hoge) gebouwen

KONE wil kennis leveren en gezamenlijk CO₂-uitstoot reduceren

KONE wil kennis leveren en gezamenlijk CO₂-uitstoot reduceren