Heijmans

Elke dag weer geven we vorm aan de gebouwde omgeving in Nederland via onze projecten, producten en dienstverlening. Heijmans wil een blijvende bijdrage leveren aan een gezonde leefomgeving door in te zetten op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. In onze rol bij het bedenken, realiseren en onderhouden van de gebouwde omgeving ligt er een enorme kans én een verantwoordelijkheid om de toekomst van onze leefomgeving positief en blijvend te beïnvloeden.

Heijmans kan het verschil maken door duurzaam te ontwerpen, met oog voor alternatieve en decentrale energiewinning, efficiënt gebruik van energie, ruimte en materiaal, en optimaal comfort en beleving. Het uiteindelijke doel is om niet langer te onttrekken, maar juist toe te voegen aan de leefomgeving en daarmee waarde te creëren. Dat betekent dat de keuzes die we maken voor onze klanten niet ten koste mogen gaan van een leefbare samenleving, nu en in de toekomst. Zo nemen we verantwoordelijkheid voor deze toekomst. En zo bouwen wij aan de contouren van morgen.
Duurzaam denken en doen krijgt uitwerking in tal van initiatieven en projecten. Dit concentreert zich voor Heijmans rond drie thema’s: energie, materialen en ruimte.

We willen waarde toevoegen of creëren in plaats van onttrekken

Organisatie

Naam

Heijmans

Type organisatie

Bouwbedrijf

Adres

Graafsebaan 65 , Rosmalen

Thema's

Professionals

Verena Vermeulen
Verena Vermeulen Projectadviseur circulaire woningbouw Bekijk profiel
Robert Koolen Bekijk profiel

Nieuws van Heijmans

Presentatie leidende principes voor sociale duurzaamheid op Paris Proof Plein op PROVADA 2024

Alliantie Sociale Duurzaamheid lanceert leidende principes

DGBC lanceert handreiking over scope 3-emissies voor bouwsector

DGBC lanceert handreiking over scope 3-emissies voor bouwsector

Quick Carbon indicator helpt nieuwbouw sturen op CO₂-uitstoot op korte termijn

Quick Carbon indicator helpt nieuwbouw sturen op CO₂-uitstoot op korte termijn