Holland Duurzaam Groep

Als Holland Duurzaam Groep hebben we er onze missie van gemaakt particulieren, bedrijven en overheidsinstanties te helpen verduurzamen. Wat negen jaar geleden is begonnen met zonne-energie, is inmiddels uitgebreid met het bouwen van duurzame woning- en utiliteitsgebouwen. Dat betekent dat we ons niet hoeven te beperken tot het installeren van zonnepanelen op (bestaande) gebouwen, maar dat we ook gebruik kunnen maken van alle andere innovatieve toepassingen die bekend zijn en/of die wij zelf ontwikkelen. We genieten ervan om onze klanten te helpen verduurzamen en daarbij te laten zien dat duurzaamheid ook nog eens financieel lonend is.
Niet duur, maar duurzaam. Wij vinden dat duurzaamheid de ontwerpvrijheid niet moet beperken en niet ten koste moet gaan van comfort, daarbij rekening houdend met het budget, maar ook met de Cost of Ownership. Want iets meer investeren in de beginfase levert uiteindelijk vaak winst op. Kwalitatief goede producten en diensten zijn immers duurder in aanschaf, maar gaan doorgaans langer mee.
Ons uitgangspunt: samenwerken met de juiste partijen en iedereen laten doen waar ze de beste in zijn. We zijn altijd op zoek naar partijen die verder gaan dan wat ‘standaard’ is, die zichzelf en anderen continu uitdagen om out of the box te denken en die kwaliteit op nummer 1 hebben staan.

Duurzaamheid begint vandaag!

Organisatie

Naam

Holland Duurzaam Groep

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

van Hennaertweg 13 , Alblasserdam

Thema's