Loyens & Loeff N.V.

Als leidend kantoor in Law & Tax helpen wij cliënten hun ambities waar te maken via slimme en efficiënte oplossingen. Tegelijkertijd zetten wij ons in voor duurzaamheid en het creëren van waarde voor onze mensen, onze gemeenschap en onze planeet.

Veel meer dan alleen aan de regels voldoen, gaat Corporate Social Responsability (CSR) over met volle overgave samenwerken om het verschil te maken. Dit is waarom wij samenwerkingen aangaan met partnerorganisaties, mede om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. En ook, waarom wij regelmatig ondersteuning leveren aan lokale en internationale non-profitorganisaties, zoals UNHCR, UNICEF, het Koninklijk Concertgebouworkest en het Rijksmuseum.

Het motto van Loyens & Loeff is Further. Better. Together. Dit geldt in het bijzonder voor ons vrijwilligers- en pro-bono werk. Binnen het thema Jeugd & Educatie helpen collega's kinderen en studenten met een uiteenlopende achtergrond aan een goede start in het (werkende) leven, door les te geven of mentor te zijn. Om het belang ervan te onderstrepen en de betrokkenheid binnen kantoor te vergroten, waarderen we de tijd die onze juridisch en fiscaal specialisten besteden aan CSR-activiteiten als declarabele tijd.

Environmental, Social & Governance (ESG) is een belangrijk onderdeel van ondernemen geworden. Om onze cliënten beter te kunnen helpen met het vertalen van de vaak complexe wet- en regelgeving in kansen, hebben wij een overkoepelende ESG focusgroep. Dit team bouwt voort op de expertise en ervaring van onze praktijkgroepen, waaronder onze vastgoed- en projectontwikkelingspraktijk. Op basis van deze gecombineerde kennis adviseren we beleggers, projectontwikkelaars en andere stakeholders over onderwerpen als verduurzaming van vastgoed, green leases en green finance. Wij doen dit onder andere in Amsterdam op geheel passende wijze, vanuit ons kantoor Hourglass, dat is bekroond met een BREEAM Excellent certificaat.

CSR review 2022
Wilt u meer lezen over CSR bij Loyens & Loeff? In dit verslag vindt u een overzicht van onze aandachtsgebieden en projecten die we in 2022 hebben ondersteund.

Samenwerken om het verschil te maken

Als leidend Law & Tax kantoor streven we ernaar om de lat steeds hoger te leggen ten aanzien van CSR en ESG, voor onze klanten en voor onszelf

Organisatie

Naam

Loyens & Loeff N.V.

Type organisatie

Juridisch

Adres

Parnassusweg 300 , Amsterdam

Nieuws van Loyens & Loeff N.V.

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Loyens & Loeff

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Loyens & Loeff