Whitewood

Whitewood richt zich op energiemanagement om daadwerkelijk energieverbruik terug te dringen en verspilling van energie tegen te gaan. Dit is van belang omdat anders de kans bestaat dat men de verspilling gaat verduurzamen. Om de verduurzaming vorm te geven heeft Whitewood het product VSK (vaste servicekosten), de oplossing voor de split incentive: kosten voor de eigenaar en baat bij de huurder. 

Het is gek dat de huurder hogere servicekosten moet betalen en de eigenaar niet een incentive heeft om te investeren in verduurzaming. Door je samen sterk te maken voor verduurzaming, kan uiteindelijk middels de VSK wel geïnvesteerd worden in de verduurzaming, waardoor je bespaart op gas en elektra. 

Hulp voor huurder en verhuurder

Door de inzet van VSK krijgt een kantooreigenaar een incentive en financiële ruimte om te verduurzamen en heeft de huurder hiervan op zowel de korte als ook de lange termijn profijt. Omdat er een klein beetje surplus in zit, wordt er ruimte gecreëerd om te verduurzamen. De kosten voor gas en elektra kunnen door de verduurzamingsmaatregelen omlaag. Hiermee kun je een buffer creëren om te investeren en daar zijn huurders en verhuurder bij gebaat. Whitewood helpt huurder en verhuurder hierbij. De rol van een vastgoedbeheerder in de verduurzaming van bestaand vastgoed zien wij als een belangrijke rol. Een Expert Energie kan belangrijke stappen zetten.

Huurder en verhuurder kunnen samen verduurzamen

Organisatie

Naam

Whitewood

Type organisatie

Vastgoedbeheerder

Sector

Kantoren

Adres

Rivium Quadrant 201, Capelle aan den IJssel

Thema's

Nieuws van Whitewood

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment