Jorritsma Bouw B.V.

Bij Jorritsma Bouw weten wij als geen ander dat verduurzaming cradle-to-cradle-principe en circulair bouwen een belangrijk thema is, nu én op de langere termijn. Milieuvriendelijk bouwen is een van de speerpunten binnen het beleid; we kiezen voor energieneutraal bouwen en leggen de focus op energiebesparing, hergebruik, exploitatie en het vergroten van het adaptief vermogen in de toekomstbestendigheid. Onze visie en ons beleid met bijbehorende doelen hebben we vastgelegd in het MVO-register. 

 

We realiseren ons dat de gebouwde omgeving goed is voor een derde van het totale energieverbruik in Nederland. Dat gegeven onderstreept de relevantie van verduurzaming en laat ons duurzame denken en doen terugkomen in tal van initiatieven en projecten. Zo combineren we een gezond leefklimaat met lage energielasten in bijvoorbeeld de ‘Energie Nul Woning’ en in onze eigen Simpl-i woningen (hyperlink toevoegen: https://www.simpl-i.nl). De inzet van hernieuwbare energie en maatregelen voor energiebesparing zijn hier uiterst belangrijk. Werken met duurzame en biobased materialen. Recyclen of zelfs upcyclen, helpt bij het beperken van de CO2-uitstoot. De meest duurzame energie is namelijk nog altijd de energie die we niet gebruiken.

 

BREEAM-NL

We zijn lid van de Dutch Green Building Council, ISO 14001 gecertificeerd en mogen ons eigenaar noemen van een BREEAM-NL Award. Samen met onze opdrachtgevers hebben we de BREAAM methode toegepast bij MFC Rottevalle, Ecostyle, ABN Amro en bij de nieuwbouw voor Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden. In 2016 namen we de award voor ‘Industrial Buildings’ in ontvangst voor het kantoorpand en magazijn van ECOstyle. Dat maakt ons trots!

De bouw meester in duurzaamheid

Organisatie

Naam

Jorritsma Bouw B.V.

Type organisatie

Bouwbedrijf

Sectoren

Onderwijs, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Harlingerstraat 72, Bolsward

Thema's