CFP Green Buildings

Alle gebouwen en woningen verduurzamen, dat is onze missie! Maar hoe doen we dat? CFP Green Buildings is begonnen als consultant, en heeft de succesvolle ervaring met meer dan 30.000 gebouwen vertaalt naar online tools voor iedereen. Hierdoor kan iedereen gebouwen verduurzamen met zijn eigen installateurs, zijn eigen aannemers en zijn eigen bank. Hierdoor is nu de hele bouwsector in staat om zelf te verduurzamen. CFP Green Buildings is gegroeid van een schaal van 2.000 gebouwen per jaar verduurzamen naar meer dan 400.000 gebouwen per jaar in een groeiend aantal landen.  

We innoveren en delen onze expertise rondom duurzaamheid samen met DGBC en alle participanten. Samen zorgen we dat doelstellingen worden bereikt. Daarom laten we 2 van onze partners vertellen hoe we samen impact hebben. Aan het woord zijn Maurice Verkerk (NEXT Real Estate, VORM Bouw) en Marc Hopman (Croonwolter&dros):

Maurice: “Voor onze portefeuille hebben wij een grote verduurzamingswens. CFP heeft ons geholpen om inzicht te krijgen in welke maatregelen er voor de locaties het beste geschikt zouden zijn.”

Marc: “Wij zetten de
Green Buildings Tool van CFP in om de dienstverlening aan relaties rondom het verduurzamen van hun vastgoed te verbreden en verdiepen. Onze rol is om onze bestaande en nieuwe klanten te adviseren om zo effectief mogelijk te verduurzamen.”

Maurice: “Samen met CFP zijn we bezig om onze vastgoedportefeuille in één keer BREEAM-NL te certificeren, ongeacht welk label hier uitkomt. We kunnen door BREEAM-NL een meerjarenplan maken voor de verduurzaming en door de samenwerking kunnen we dit in de toekomst verbeteren.”

Marc: “We bieden nu een oplossing voor de wettelijke verplichtingen van 2023, 2030 en 2050, waarbij CFP ons helpt versnellen. Door het trainen van onze mensen brengen we samen het verduurzamingsvraagstuk onder de aandacht. Hierdoor is het mogelijk om onze klanten nog voor 2023 aan de wettelijke eisen te laten voldoen.”

Met de juiste inzichten kan iedereen zelf aan de slag met verduurzamen!

Organisatie

Naam

CFP Green Buildings

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

J C Wilslaan 29, Apeldoorn

Thema's

Professionals

Bram Adema
Bram Adema CEO Bekijk profiel

Nieuws van CFP Green Buildings

Merin met BREEAM-NL certificaten

Vijf keer BREEAM-NL Excellent certificering voor Merin

Unifore

Unifore zet met acht BREEAM-NL Excellent certificaten grote stap in duurzaamheidsambities

Vesteda voorziet bijna 27.500 woningen van duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL

Vesteda voorziet bijna 27.500 woningen van duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL