CFP Green Buildings

Het is een enorme uitdaging om de Nederlandse gebouwen te verduurzamen. Met verschillende online tools kan iedereen zelf aan de slag met verduurzamen. Zo maken we van elke Nederlander een duurzaamheidsmanager. En met 17 miljoen duurzaamheidsmanagers is de verduurzaming geen uitdaging meer.

We innoveren en delen onze expertise rondom duurzaamheid samen met DGBC en alle participanten. Samen zorgen we dat doelstellingen worden bereikt. Daarom laten we 2 van onze partners vertellen hoe we samen impact hebben. Aan het woord zijn Maurice Verkerk (NEXT Real Estate, VORM Bouw) en Marc Hopman (Croonwolter&dros):

Maurice: “Voor onze portefeuille hebben wij een grote verduurzamingswens. CFP heeft ons geholpen om inzicht te krijgen in welke maatregelen er voor de locaties het beste geschikt zouden zijn.”

Marc: “Wij zetten de CSR-manager van CFP in om de dienstverlening aan relaties rondom het verduurzamen van hun vastgoed te verbreden en verdiepen. Onze rol is om onze bestaande en nieuwe klanten te adviseren om zo effectief mogelijk te verduurzamen.”

Maurice: “Samen met CFP zijn we bezig om onze vastgoedportefeuille in één keer BREEAM-NL te certificeren, ongeacht welk label hier uitkomt. We kunnen door BREEAM-NL een meerjarenplan maken voor de verduurzaming en door de samenwerking kunnen we dit in de toekomst verbeteren.”

Marc: “We bieden nu een oplossing voor de wettelijke verplichtingen van 2023, 2030 en 2050, waarbij CFP ons helpt versnellen. Door het trainen van onze mensen brengen we samen het verduurzamingsvraagstuk onder de aandacht. Hierdoor is het mogelijk om onze klanten nog voor 2023 aan de wettelijke eisen te laten voldoen.”

Nederland heeft 17 miljoen duurzaamheidsmanagers

Organisatie

Naam

CFP Green Buildings

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Adres

J C Wilslaan 29, Apeldoorn

Thema's

Professionals

Bram Adema
Bram Adema CEO Bekijk profiel

Nieuws van CFP Green Buildings

Veertien tools om sneller in Parijs te komen

Veertien tools om sneller in Parijs te komen

Verduurzamen van portefeuille met BREEAM-NL In-Use

Verduurzamen van portefeuille met BREEAM-NL In-Use

Duurzaamheid nu rendabel voor sportclubs 

Duurzaamheid nu rendabel voor sportclubs