HC Groep B.V.

Een gezond en comfortabel binnenklimaat heeft een positieve invloed op mensen; als marktleider op het gebied van binnenklimaattechniek speelt HC Groep hierin een belangrijke rol. Gebouwen worden primair ontwikkeld om de gebruikers een goede plek te geven om in te werken, wonen, sporten en te verblijven. Echter, door de toenemende bewustwording van de klimaatveranderingen, de vele technologische ontwikkelingen en de energietransitie wordt daarnaast steeds vaker gestreefd naar gebouwen met een duurzaam en circulair karakter, waarin het welzijn zijn van de gebruikers centraal wordt gesteld.

HC Groep is, sinds de aanvang van deze bewustwording, betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van duurzame oplossingen die het energiegebruik in gebouwen aanzienlijk reduceren. Veel van onze producten en systemen voldoen aan de hoogste klasse van circulariteit en zijn voor een groot deel recyclebaar. 

Verspreid over 6 locaties in Nederland en 2 locaties in het buitenland zijn meer dan 350 medewerkers dagelijks betrokken bij de uitwerking van specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechniek. Door de aanwezige kennis, kunde én jarenlange ervaring binnen onze bedrijven slim te combineren (denk hierbij aan synergie-oplossingen bestaande uit binnenklimaattechniek, veiligheid, regeltechniek en Smart Building technologie) leveren we als HC Groep een unieke bijdrage om gebouwen duurzaam, circulair én gezond te maken.

HC GROEP: SPECIALIST IN BINNENKLIMAATTECHNIEK

Organisatie

Naam

HC Groep B.V.

Type organisatie

Leverancier

Sectoren

Onderwijs, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Tielenstraat 19, Waalwijk

Thema's