DARWIN®

DARWIN® is hèt smart building software platform voor gebouweigenaren, gebouwbeheerders, facility managers en gebruikers. Met DARWIN® monitor je, beheer je en bestuur je alles in je gebouw vanuit één krachtige app, met daarachter één slim platform. Zo voeg je waarde toe aan gebouwen, mensen en klimaat.
Een duurzame co-existentie tussen gebouw, data en mens. Innovatief, smart en schaalbaar. Klaar voor vandaag, adaptief voor morgen. Want als de omstandigheden van je gebouw of je organisatie wijzigen, wil je een platform dat zich automatisch aan die omstandigheden aanpast.
DARWIN geeft je inzicht in het gedrag van je gebouw. Verbruik, service behoeften en status van systemen, allemaal overzichtelijk weergegeven in het smart grid van het DARWIN power-user dashboard. Tegelijkertijd integreert en koppelt DARWIN met 3rd party programma’s (FMIS) zodat facility managers altijd volledige controle hebben over hun faciliteiten en assets.
Zo ondersteunt DARWIN® gebouweigenaren bij het maken van de juiste toekomstgerichte keuzes, het plannen van investeringen en helpt het bij het bepalen van de duurzame en efficiënte strategie voor het vastgoed.

Value The Future

Organisatie

Naam

DARWIN®

Type organisatie

Vastgoedbeheerder

Adres

Mangaan 11, 's-Hertogenbosch

Thema's

Nieuws van DARWIN®

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

DARWIN en STEINEL lanceren preventieve COVID-applicatie

DARWIN en STEINEL lanceren preventieve COVID-applicatie