Daikin Airconditioning Netherlands B.V.

Daikin produceert en levert duurzame klimaatoplossingen voor gebouwen

Klimaatsystemen spelen een grote rol in de verduurzaming van gebouwen. Deze maken gebruik van hernieuwde energiebronnen, reduceren operationele kosten en dragen bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. Daikin stelt alles in het werk om zowel nu, als in de toekomst, de meest efficiënte en betrouwbare klimaatoplossingen voor residentiële, commerciële of industriële toepassingen te leveren.

Daikin, de partner die het mogelijk maakt uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen

In veel gebouwen wordt vaak gewerkt met afzonderlijke systemen voor verwarmen, koelen, vriezen, ventilatie en warm tapwater. Hierbij wordt een enorme hoeveelheid energie verspild. Wij bieden een efficiënter alternatief: één totaaloplossing die tot 70% van het energieverbruik van een gebouw beheert. Dat zorgt voor een maximaal energierendement, minimale gebruikskosten en minder CO2-uitstoot.

Daikin is een van de weinige leveranciers die gebruik maakt van gerecycled koudemiddel. Zo besparen jaarlijks 150.000 kilo, nieuw geproduceerd koudemiddel. Wij inspireren onze klanten met onze duurzame keuzes en nemen hen mee in onze circulaire missie.

Onze experts

Daikin beschikt over een team van duurzaamheidsexperts over heel Europa. Ze helpen u met o.a. energielabelling, BREAAM-certificering en subsidiemogelijkheden.

De drijvende kracht achter een steeds beter klimaat.

Organisatie

Naam

Daikin Airconditioning Netherlands B.V.

Type organisatie

Leverancier

Sectoren

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Fascinatio Boulevard 562, Capelle aan den Ijssel

Thema's

Nieuws van Daikin Airconditioning Netherlands B.V.

Nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

Welkom aan 21 nieuwe ondertekenaars Paris Proof Commitment

Daikin Awards: oplossingen in plaats van producten

Daikin Awards: oplossingen in plaats van producten