Quadrant4

Wij hebben als doel dat alle projecten een hoge standaard behalen op het toepassen van duurzaamheidsmaatregelen. Al onze architecten en projectmanagers zijn daarvoor opgeleid en elk ontwerp wordt op deze wijze aangepakt.

Trots zijn we op de hoge scores die we hebben behaald op de projecten die zeer hoog scoorden binnen de BREEAM-NL methodiek. Het laatste project Rhenus A58 met een BREEAM-NL score van 98,48% is zeker een project om trots op te zijn. Maar zeker ook het laatste duurzame pareltje dat we hebben ontworpen voor LC Packaging te Waddinxveen dat medio 2019 wordt gerealiseerd met een BREEAM-NL Ambitie Excellent ****.

Wij zullen ook in de komende jaren blijven innoveren en blijven zoeken naar nieuwe duurzame oplossingen in onze ontwerpen en projecten. Wij ambiëren onze rol als voorloper te behouden en de komende jaren het belang van duurzaamheid te blijven omarmen. Als Quadrant4 zijn wij actief als architect, interieurarchitect, projectmanager, BREEAM-NL Expert en BREEAM-commissioningsmanager.

Frisse kijk op huisvesting

Organisatie

Naam

Quadrant4

Type organisatie

Architect

Adres

Schijfstraat 12, Oisterwijk

Thema's