Kernwaarde Groen

Met Kernwaarde Groen richten we ons op het realiseren van duurzame en gezonde (werk-) omgevingen. Dit kan betrekking hebben op het beleid van de organisatie, de huisvesting en het vastgoed.

De toekomst van het vastgoed zal er anders uitzien en vooral worden bepaald door het toepassen van duurzame maatregelen en de wensen van de gebruiker. Hierbij zijn gezondheid en energie belangrijke thema's. De vraag zal de komende jaren explosief groeien naar gebouwen die aan beide voorwaarden voldoen.

Wij geven opdrachtgevers advies hoe zij het beste Gezondheid, Energie & Productiviteit in gebouwen kunnen verbeteren. Voor Eigenaren en Gebruikers van gebouwen realiseren wij gezonde en duurzame gebouwen. BREEAM-NL, DeNieuweNorm en de WELL Building Standard zijn voorbeelden van middelen waarmee wij dit realiseren.

In de hedendaagse maatschappij speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. Klimaatverandering heeft steeds meer effect op ons dagelijks leven. We zien de temperaturen stijgen waardoor de aarde langzaam opwarmt. De zomers worden natter en de regenbuien steeds heviger. Daarnaast is ook steeds vaker de schaarste van grondstoffen onderwerp in het nieuws. Niet de rokende fabriekschoorstenen en uitlaatpijpen, maar de 8 miljoen gebouwen in Nederland zijn de grootste vervuilers van ons land. Met een duurzame en pragmatische visie zijn gebouwen gezonder, aantrekkelijker, inspirerender, energiezuiniger en winstgevender te maken. Een duidelijk en fris perspectief op een gebouw. Een groene visie op vastgoed !

Een groene visie op vastgoed!

Organisatie

Naam

Kernwaarde Groen

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Onderwijs, Retail, Kantoren, Woningen

Adres

Binckhorstlaan 36 - M508, Den Haag

Thema's

Professionals

Robert Sengers
Robert Sengers Gamechanger Bekijk profiel

Nieuws van Kernwaarde Groen

DGBW: monumentale panden verduurzamen #hetkanwel

DGBW: monumentale panden verduurzamen #hetkanwel

DGBW dinsdag: hoe wordt Nederland Paris Proof?

DGBW dinsdag: hoe wordt Nederland Paris Proof?

Kernwaarde Groen: 'Panden uit 1885 aardgasvrij #hetkanwel'

Kernwaarde Groen: 'Panden uit 1885 aardgasvrij #hetkanwel'