SPRYG Real Estate Academy

SPRYG Real Estate Academy is het meest inspirerende, deskundige en grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland. Ze organiseren cursussen, opleidingen en events, waarbij het onder andere gaat over duurzame ontwikkelingen in de vastgoedwereld. Denk aan opleidingen en trainingen met als thema’s ESG, circulair bouwen, duurzaam vastgoedrekenen, CO2 impact berekenen, houtbouw, biodiversiteit en meer.

Duurzaamheid staat bij SPRYG Real Estate Academy al sinds de oprichting in 2016 zeer hoog in het vaandel. De visie en missie van deze academy is: Vastgoedprofessionals in Nederland en België vakinhoudelijk uitdagen, inspireren en verbinden gericht op het realiseren van aantrekkelijke, leefbare en toekomstbestendige gebouwen en gebieden met respect voor mens en natuur.

De cursussen en studiedagen die SPRYG ontwikkelt helpen vastgoedprofessionals dagelijks, direct in de praktijk met het verduurzamen; voorbereiden op verduurzaming en berekenen van verduurzamingsaspecten van zowel toekomstige stedenbouw, nieuwbouw als bestaande gebouwen die verduurzaamd moeten worden. Dit niet alleen in Nederland, maar ook in België. Door cases te presenteren en pittige debatten te voeren over CO2-reductie, helpen we vastgoedprofessionals om duurzame strategische keuzes te maken voor de toekomst.

Bekijk de actuele agenda op onze website. 

Het grensverleggende kennisplatform voor vastgoedprofessionals in België en Nederland

Organisatie

Naam

SPRYG Real Estate Academy

Type organisatie

Kennisinstelling

Adres

Elektronicaweg 12, Delft

Thema's

Nieuws van SPRYG Real Estate Academy

Maak kennis met onze nieuwe partner SPRYG 

Maak kennis met onze nieuwe partner SPRYG