LBP|SIGHT

Wij zijn LBP|SIGHT: een advies- en ingenieursbureau met ruim vijftig jaar ervaring. Onze mensen adviseren en ondersteunen je op het gebied van bouw, ruimte en milieu. Dat doen we tijdens de ontwerpfase, ontwikkelfase, realisatiefase en beheerfase van projecten.  

 

Een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving voor iedereen? Wij geloven dat het kan. De leefomgeving van de toekomst vraagt om een gezamenlijke aanpak van ontwerpers, uitvoerders, planologen en bouwkundigen. Alleen samen kunnen we impact op de lange termijn realiseren. Als multidisciplinair advies- en ingenieursbureau bundelen we onze kennis en kunde over bouw, ruimte en milieu. Over stedelijk, landelijk en industrieel gebied. En over wetten, regels en de behoeften van gebruikers. Samen voor de leefomgeving: dát is onze kracht.

 

Werken aan een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving doen we op twee niveaus. We houden onze eigen impact op mens en milieu zo klein mogelijk. En we helpen onze opdrachtgevers om energiezuinigere, meer milieubewuste woon- en werkomgevingen te creëren.

 

Een voorbeeld van een van onze projecten is het multifunctionele onderwijsgebouw (MFO II) van Erasmus Universiteit Rotterdam: één van de meest duurzame universiteitsgebouwen van Nederland (zie foto). We adviseerden in dit project op onze expertises akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid.

 

Foto: Paul de Ruiter Architects

Samen voor de leefomgeving

Organisatie

Naam

LBP|SIGHT

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Onderwijs, Retail, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Kelvinbaan 40, Nieuwegein

Thema's

Professionals

Henk Versteeg
Henk Versteeg Partner - Adviseur bouwfysica Bekijk profiel

Nieuws van LBP|SIGHT

Circulaire energierenovaties: minder materiaal en emissies

Circulaire energierenovaties: minder materiaal en emissies

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment

Topconsortium start zoektocht naar Circulaire Energierenovaties

Topconsortium start zoektocht naar Circulaire Energierenovaties