Amstelius B.V.

Amstelius heeft als missie opdrachtgevers te ontzorgen met waardevolle en inventieve oplossingen gericht op het creëren van comfortabele gezonde gebouwen met duurzaam rendement. Wij geloven erin dat dit zorgt voor gebouwen waar mensen blij van worden, een gezond leefklimaat & een betere wereld.

Dit gaat verder dan uitsluitend duurzame, energieneutrale of CO2-neutrale gebouwen. Voor het creëren van een comfortabel en gezond binnenklimaat dienen gebouwen te voldoen aan de hoogste duurzaamheids- en circulariteitseisen. Door alle verduurzamingsmaatregelen en innovatieve technieken wordt een enorme energiebesparing gerealiseerd waarbij hernieuwbare energiebronnen zorgen voor groene energie. Dit geeft ons energie om meerwaarde te creëren voor opdrachtgevers!

Wij zijn initiatiefnemer van het (n) zero energy Hotel BREEZE Amsterdam. Het eerste hotel ter wereld volgens het Earth, Wind & Fire concept. Een uniek hightech project ‘powered by nature’!

Binnen de verschillende disciplines van onze organisatie wordt actief samengewerkt, waardoor wij in staat zijn complementaire diensten zoveel mogelijk te integreren. Deze synergie zorgt ervoor dat wij integrale, slimmere en innovatieve diensten kunnen aanbieden op verschillende vakgebieden, variërend van investment management, asset/ property management, co-creatie, verduurzamingsadvies & installatietechnisch advies.

Comfortabele gezonde gebouwen met duurzaam rendement.

Organisatie

Naam

Amstelius B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

Anthony Fokkerweg 1, Amsterdam

Thema's

Nieuws van Amstelius B.V.

EWF Lab: gebouw als klimaatmachine

EWF Lab: gebouw als klimaatmachine