Common Affairs

Bouwen voor de toekomst

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid begint op het schaalniveau van de stad. Common Affairs werkt in elk project samen met betrokkenen om te bouwen aan een duurzame en toekomstbestendige gebouwde omgeving. Thema’s als circulariteit, inclusiviteit, klimaatadaptatie en vergroenen zijn vast onderdeel van onze plannen.

Op het niveau van het gebouw zetten we in op het tegengaan van verspilling door hergebruik. De transformatie van het stadskantoor in Tilburg laat zien dat het mogelijk is om een volledig bio-based en circulair gebouw te realiseren. Het is de uitdaging om zoveel mogelijk elementen te hergebruiken en elementen toe te passen die hernieuwbaar zijn. Elementen in het gebouw kunnen later eenvoudig gedemonteerd worden en op een andere plek een nieuw leven krijgen.

BREEAM als gids

We participeren in DGBC en schrijven mee aan het keurmerk BREEAM-NL Gebied. We zijn bevlogen en met onze experts voor BREEAM-NL Gebied, BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie en BREEAM-NL In-Use hebben we ook een objectieve meetlat in huis om de duurzaamheid van maatregelen te meten op het niveau van de stad en het gebouw.

Wij bouwen voor de toekomst

Organisatie

Naam

Common Affairs

Type organisatie

Architect

Adres

KNSM-laan 75, Amsterdam

Thema's

Nieuws van Common Affairs

BREEAM gebied leent zich goed voor klimaatadaptief bouwen

BREEAM gebied leent zich goed voor klimaatadaptief bouwen

Parallelsessies DGBC Congres: updates van de route naar Parijs

Parallelsessies DGBC Congres: updates van de route naar Parijs