Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v.

Met een recyclingpercentage van 97% boekt Vlasman b.v. sinds jaren goede resultaten op het gebied van duurzaamheid en hergebruik.

Vlasman b.v. wil ook het aandeel upcycling, één van de kernwaardes verder vergroten. Stimuleren van upcycling wordt bereikt door onder andere in te zetten op ketensamenwerking. Daartoe werkt Vlasman b.v. voor een aantal productgroepen nauw samen met partnerbedrijven, zoals voor hergebruik van betonpuin, ferro en non ferro, hout, deuren, raambeslag en sanitair. Vrijkomend sloopmateriaal wordt naar deze partners gedistribueerd.

Een andere kernwaarde van Vlasman b.v. is het terugdringen van CO2-emissie. Bij de bouw van het nieuwe bedrijfspand is gekozen voor duurzaam bouwen, zo investeert Vlasman b.v. ook als bedrijf voortdurend naar innovatie. Daarbij heeft Vlasman b.v. niet alleen gelet op milieu, maar ook op optimale bedrijfsresultaten. Doordat Vlasman b.v. hierin voorop loopt, onderscheiden zij zich in de markt. Zo zoekt Vlasman b.v. steeds naar een optimale balans tussen maatschappelijke verantwoordelijkheid en economische continuïteit. Het nieuwe bedrijfspand is daar een mooi voorbeeld van. 

Vlasman, fundament voor vernieuwing

Organisatie

Naam

Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v.

Type organisatie

Bouwbedrijf

Sectoren

Retail, Kantoren, Woningen

Adres

Postbus 16, Alphen aan den Rijn

Thema's