Ausems Vastgoed BV

Bij Ausems Vastgoed zijn we gespecialiseerd in vastgoed advies en beheer. Daarnaast begeleiden we ook partijen met het aan- en verkoopproces van hun vastgoed met een TDD waarbij duurzaamheid steeds belangrijker wordt met ESG en BREEAM. Verder schrijven wij NEN2767 conditiemetingen en duurzame MJOP. Voor een beter inzicht van de conditie van uw gebouw.

Van origine zijn wij een ingenieursbureau en vanuit deze specialisatie hebben wij de overtuiging dat duurzaamheid standaard is en niet een hot-topic. Dit hoort juist door de hele bedrijfsvoering doorgevoerd te zijn. Van het pand waar je inzit, hoe je je verplaatst, tot hoe je met je personeel en opdrachten om gaat.

Bij elke keuze die we maken hoort de nadruk te liggen op de kwaliteit die we leveren. Dat betekent dat de keuze die we maken de proef der tijd hoort te doorstaan. De keuzes die we maken dienen schaalbaar, uitbreidbaar en actiegericht zijn. Wij geloven daarom ook niet in de “quick fix”, maar maken juist keuzes die gelden voor de aankomende 20 tot 30 jaar.

Wij bouwen op jaren van ervaring in het beheer en inspecties. Of het nu gaat om historische gebouwen, kantoren, logistiek, industrieel, hotels, winkels of Leisure, wij zijn er geweest. Welke uitdaging heeft u voor ons?

Organisatie

Naam

Ausems Vastgoed BV

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg

Adres

Velperplein 23-25 , Arnhem

Thema's

Nieuws van Ausems Vastgoed BV

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Ausems Vastgoed

Nieuwe DGBC-partner stelt zich voor: Ausems Vastgoed