JAJO

JAJO is een groep bouwgerelateerde bedrijven die het nieuwe fundament legt in een veranderende wereld. Wij ontwikkelen, bouwen, onderhouden, herstellen en oogsten. Onze missie is samen de cirkel sluiten. JAJO behoort tot de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen. Wij zijn een financieel gezonde organisatie, bestaan uit 33 zelfstandige bedrijven en hebben ruim 1.000 medewerkers in dienst.

Een duurzame toekomst is de enige toekomst. Als we willen dat alles zo blijft, zullen we alles moeten veranderen. In hoe we werken, in wat we doen, met wie we het doen en bovenal waarom we het doen. Zodat onze toekomst en die van de generaties na ons leefbaar, betaalbaar én duurzaam is. Er is kennis, doorzettingsvermogen en creativiteit nodig. En wel nu.

Onze missie is Closing the circle, together. Dit doelt enerzijds op de dochterondernemingen van JAJO. Deze zijn actief in alle fasen van de vastgoedcyclus. Samen sluiten zij de materiaalkringloop en vormen een sterke en unieke combinatie waardoor opdrachtgevers in alle fases van vastgoed ondersteund kunnen worden. Anderzijds onderstreept het dat de noodzakelijke verandering in de vastgoedsector alleen mogelijk is door samen te werken met de hele keten van partners, leveranciers, opdrachtgevers en andere bouwbedrijven.

Closing the circle, together

Organisatie

Naam

JAJO

Type organisatie

Bouwbedrijf

Adres

Julianaplein 10a, 's-Hertogenbosch

Thema's

Nieuws van JAJO

Maak kennis met onze nieuwe partner Revolve Development

Maak kennis met onze nieuwe partner Revolve Development

Woody Building Concepts wordt Woody Builders

Woody Building Concepts wordt Woody Builders

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment