DHG

Aandacht voor duurzaamheid bij het ontwikkelen en bouwen van onze DC’s is voor ons vanzelfsprekend. Middels ons Smart Log-concept ontwikkelen we hoogwaardige en duurzame DC’s van een gegarandeerde kwaliteit met vastgestelde specificaties. Moderne logistieke panden die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en well-being. Een duurzaam gebouw staat voor een lange levensduur, optimaal gebruiksgenot en minimale milieubelasting, wat we combineren met duurzame energieopwekking. Dat maakt de cirkel rond.

Smartlog Maasvlakte maakt onze visie inzichtelijk. Met 46.500 zonnepanelen zijn de distributiecentra (totaal 233.000 m²) zelfvoorzienend qua stroomopwekking, het overschot gaat terug naar het stroomnet. Warmtepomptechniek en luchtbehandeling met hoog rendement-warmteterugwinning verzorgen het binnenklimaat. De DC’s zijn voorzien van energiezuinige LED-verlichting en vloerverwarming, zorgt voor extra comfort en een gezonde werkomgeving. Een intelligent gebouwbeheersysteem stuurt de energiezuinige klimaatinstallaties en regelingen aan voor het beste resultaat.

Duurzaamheid is voor DHG geen label waarvoor je een lijst moet afvinken, maar iets wat je elke dag opnieuw waarmaakt. In je locatiekeuze, in je bouwmaterialen, je installaties én in je relaties. Want ook daarin staat bij ons duurzaamheid voorop. Samen bouwen we aan een duurzame logistieke toekomst.

Duurzaamheid is geen label, maar maak je elke dag opnieuw waar

Organisatie

Naam

DHG

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Logistiek

Adres

Maasboulevard 7, Schiedam

Website

https://dhg.nl

Thema's