Halmos Adviseurs B.V.

Een duurzaam ontwerp sluit aan op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. 

Halmos b.v. Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau op gebied van technische voorzieningen voor gebouwen. Halmos streeft naar intelligente combinaties van technieken, die leiden tot aangename en optimaal bruikbare omgevingen. Duurzaamheid, energiezuinig en mensvriendelijkheid worden tegen elkaar afgewogen. Techniek is daarbij altijd middel, nooit doel. Want uiteindelijk gaat het om de mens als gebruiker van het gebouw.

Een duurzaam gebouw is op de eerste plaats een mooi gebouw waarin de mens zich goed in voelt. Dit wordt bereikt door goede en frisse luchtkwaliteit, prima thermisch comfort, aangename akoestiek en een mooie visuele omgeving en. Die visuele omgeving wordt gevormd door prettig daglicht en kunstlicht, goed uitzicht en mooie architectuur. Net zo belangrijk voor duurzaamheid is het verantwoord omgaan met energie en grondstoffen. Een goede balans in al deze aspecten maakt pas echte duurzaamheid.

Voor nieuwbouw en renovatie brengen wij onze duurzaamheidsvisie in onze adviezen, onderzoeken, ontwerpen, monitoring en advisering van duurzaam onderhoud en beheer. Een gebouw wordt pas echt duurzaam als deze gebruikt wordt als in het ontwerp bedoeld. Hiertoe achten wij duurzaam onderhoud en beheer van groot belang waarin wij een specialisme in hebben ontwikkeld.

 

Halmos adviseert duurzame technische voorzieningen waarbij de mens centraal staat

Organisatie

Naam

Halmos Adviseurs B.V.

Type organisatie

Adviesbureau

Sectoren

Onderwijs, Retail, Logistiek, Kantoren, Zorg, Woningen

Adres

Wassenaarseweg 30, Den Haag

Thema's

Nieuws van Halmos Adviseurs B.V.

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment